DOLAR 32,4694 -0.07%
EURO 34,7100 -0.77%
ALTIN 2.436,670,03
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ACS Web2 içerik aboneliğini yeniledi; Sony, Web3 kuluçka programını başlatıyor

ACS Web2 içerik aboneliğini yeniledi; Sony, Web3 kuluçka programını başlatıyor

ABONE OL
Şubat 22, 2023 13:54
ACS Web2 içerik aboneliğini yeniledi; Sony, Web3 kuluçka programını başlatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bybit Global tarafından hazırlanan günlük bültende sektör gelişmelerine yer veriliyor.

ABD hisse senetleri pazartesi günü kapalıyken, piyasa bu cuma günü yapılacak Ocak PCE baskısını bekliyor. Bu arada, daha geniş kripto para birimi, Bitcoin’in son 24 saat içinde birkaç kez 25 bin doları test etmesiyle yükseliş işaretleri gösteriyor. Bugünün sıcak tokeni ACS, benzersiz iş modeli nedeniyle geçen hafta büyük fiyat dalgalanmaları kaydetti.

ACS, Solana üzerine kurulmuş bir Web3 içerik abonelik hizmeti sağlayıcısı olan Access Protocol’ün yerel simgesi. Access Procotol, kullanıcıların içerik hizmetlerine abone olarak ödüller kazandığı bir okuma-öğrenme deneyimine öncülük ediyor. The Block gibi birçok Web3 içerik hizmeti sağlayıcısı, blockchain teknolojisinin yardımıyla yeni içerikten para kazanma modelini deneyimleyerek içerik oluşturucu listesine çoktan katıldı. Bununla birlikte, ACS tokenomics, yıllık %7 oranında enflasyonist bir token arzına yol açarak, uzun vadede token performansına karşı rüzgarlar gönderiyor.

Sony Network Communications, Polkadot’un parachain’lerinden biri üzerine kurulmuş bir platform olan Astar Network ile ortaklaşa bir Web3 kuluçka programının başlatıldığını duyurdu. İnkübatör, yalnızca Web3 girişimlerini daha yerleşik Web3 şirketlerine bağlamayı değil, aynı zamanda bu projelerin büyümesine yardımcı olmak için teknik ve finansal destek sağlamayı amaçlayarak yakında işe alımlara başlayacak. Dünyanın en prestijli oyun stüdyolarından biri olan Sony, Manchester City futbol kulübüyle sanal bir hayran etkileşimi platformu oluşturma ve Batman temalı NFT’ler yayınlama konusundaki önceki çabalarıyla birlikte, bu kuluçka programı aracılığıyla Web3 alanındaki fırsatları değerlendirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.