DOLAR 32,3414 0.17%
EURO 35,2081 0.04%
ALTIN 2.245,410,10
BITCOIN 2131419-2,61%
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ailesiyle Birlikte Yaşadığı Evi Yaktı

Ailesiyle Birlikte Yaşadığı Evi Yaktı

ABONE OL
Mart 25, 2023 09:11
Ailesiyle Birlikte Yaşadığı Evi Yaktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Maltepe’de bir kişi, ailesiyle birlikte oturduğu evde yangın çıkardı. Alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, ölen ya da yaralanan olmadı. Olayla ilgili konuşan bir mahalleli, “Evin sahibinin oğlu, karakola gidip şikayet ettim. Uyuşturucu madde kullanıyor” ifadelerini kullandı.

Zümrütevler Mahallesi, Handegül Sokak’ta bulunan 2 katlı binada saat 08.30 sıralarında yangın çıktı. İddiaya göre; madde bağımlısı olduğu öne sürülen Müslüm Ö. ailesiyle birlikte oturduğu evi ateşe verdi. Müslüm Ö. evden uzaklaşırken, alevlerin büyümesi üzerine ailesi de kendini dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

YANGIN YARIM SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Polis ekipleri evin çevresine şerit çekerek önlem aldı. Evi yaktığı öne sürülen Müslüm Ö. ise polis ekipleri tarafından yakalanıp ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

“3 TANE İNSAN ÖLECEKTİ”

Görgü tanığı Müslüm Acar, “Evin sahibinin oğlu, karakola gidip şikayet ettim. Madde bağımlısı, uyuşturucu madde kullanıyor. Kim bu uyuşturucuyu bunlara temin ediyor? 3 tane insan ölecekti” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.