DOLAR 32,3794 0.16%
EURO 34,9628 -0.34%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ALC Filo sahibi İş adamı Alican Toraman Kimdir?

ALC Filo sahibi İş adamı Alican Toraman Kimdir?

ABONE OL
Şubat 17, 2023 07:49
ALC Filo sahibi İş adamı Alican Toraman Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir Markası olarak yola çıkarak Türkiye’nin en büyük araç kiralama firmasına haline gelen ALC Filo’nun sahibi Alican Toraman Kars’ta dünyaya gelmiştir.

Karslı İş adamı ve aynı zamanda ALC Group yönetim kurulu başkanı olan Alican Toraman otomotiv sektöründe ALC Motors markasıyla ön plana çıkmakta ve aynı zamanda inşaat, gayrimenkul, teknoloji ve gıda sektöründe adından sıkça söz ettirmektedir.

Genç iş adamı Alican Toraman küçük yaşlardan itibaren sektöre olan ilgisi ve aşinalığı, tüm girişimlerinde güven ve memnuiyet endeksli vizyonuyla kısa sürede şirketlerinin öz sermayesini yükseltmiş ve başarı basamaklarını hızlıca tırmanmıştır.

İlk, orta ve lise eğitiminin yanında üniversiteyi de memleketi Kars’ta Kafkas Üniversitesi işletme mezunu olarak başarıyla tamamlayan Toraman, yakın çevresinde çevreye olan duyarlılığı ve sosyal yardımlarıyla bilinmektedir. Toraman, otomotiv ve inşaat sektörüne olan özel ilgisin yanında sosyal sorumluluk projelerinde de aktif rol almıştır.

Memleketi Kars’ın ardından başta İzmir, Manisa, Ankara ve İstanbul gibi pek çok büyük şehirde girişim hazırlığında bulunan Alican Toraman, iş gezilerini sıkça yurtdışına yapmakta ve sektörel yenilikleri Türkiye’de uygulayarak iş misyonunu geliştirmekte, AR-GE çalışmalarıyla her daim ilklere imza atmıştır.

İnstagram: https://www.instagram.com/alicantoraman

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/alicantoraman/

Twitter: https://twitter.com/alicantoraman_

Konum: https://goo.gl/maps/qvvk6c8bZZMoLZmk8

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.