DOLAR 32,3298 0.24%
EURO 35,0924 -0.12%
ALTIN 2.286,600,41
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Charlie Kaufman, yeni kısa filmi Jackals and Fireflies’ı Samsung Galaxy S22 ile çekti
  • Günün Manşeti
  • Gündem
  • Charlie Kaufman, yeni kısa filmi Jackals and Fireflies’ı Samsung Galaxy S22 ile çekti

Charlie Kaufman, yeni kısa filmi Jackals and Fireflies’ı Samsung Galaxy S22 ile çekti

ABONE OL
Ocak 31, 2023 08:10
Charlie Kaufman, yeni kısa filmi Jackals and Fireflies’ı Samsung Galaxy S22 ile çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsung, dünya çapındaki ünlü yönetmenlerle iş birliği gerçekleştirdiği “Filmed #withGalaxy” projesi kapsamında, bu kez Oscar ödüllü yönetmen Charlie Kaufman’la bir araya geldi. Kaufman, Galaxy S22 Ultra’nın ‘Nightography’ özelliklerini kullanarak çektiği yeni kısa filminde, New York’un çarpıcı güzelliğini kendine özgü tarzı ile gözler önüne seriyor.

Samsung, benzersiz senaryolarıyla tanınan, dünyaca ünlü Oscar ödüllü senarist ve yönetmen Charlie Kaufman ile Galaxy S22 Ultra’nın efsanevi kamerasını bir kısa filmle deneyimlemek için iş birliği yaptı. Proje kapsamında Samsung, Galaxy’nin üstün kamera deneyimi sayesinde, kullanıcıların kendi Galaxy cihazlarıyla istedikleri gibi bir film çekebileceğini gösterecek.

FilmKaufman’ın kendine özgü tarzını ve New York’un meşhur gece manzaralarını yansıtıyor

Eternal Sunshine of the Spotless MindSynecdoche ve New York gibi filmlerin yönetmeni olan Kaufman Galaxy S22 Ultra’nın üst düzey kamerasıyla kısa bir sanat filmi çekti. Jackals and Fireflies adlı kısa film, şair Eva H.D.’nin yazdığı bir şiirden ilham alıyor. Kaufman’ın kendine özgü tarzını yansıtan ve New York’a yazılan bir aşk mektubu niteliğindeki filmde, Eva H.D. başrolde yer alıyor. Galaxy S22 Ultra’nın Nightography özelliği sayesinde Görüntü Yönetmeni Chayse Irvin, New York’un meşhur gece manzaralarını en gerçekçi haliyle izleyicilere aktarıyor. Filmdeki New York görüntüleri, seyircilerde şehri adeta kendi gözleriyle görüyor hissi uyandırıyor. Kaufman, Galaxy’nin kamera deneyimini, ‘bir filmi hayata geçirme konusunda gerçekten etkili bir araç’ olarak tanımlıyor.

Usta yönetmenler, Samsung’un ‘Filmed #withGalaxy’ kampanyasında buluşuyor 

Samsung, ‘Filmed #withGalaxy’ projesi kapsamında ünlü yönetmenlerle bir araya gelerek, Galaxy cihazlarının üstün kamera deneyimine yönelik kısa film iş birlikleri gerçekleştiriyor. Samsung’un Kaufman ile gerçekleştirdiği bu iş birliği de, “Filmed #withGalaxy” kampanyasının bir parçası. Samsung bu kampanya kapsamında, usta yönetmenleri filmlerini Galaxy S serisi cihazlarla çekmeye davet ediyor. Yönetmenler, kendi efsanevi hikâyelerini dünyayla paylaşırken, Galaxy S serisinin bu konuda profesyoneller için mükemmel bir araç olduğunu göstererek ilham veriyor. Bu doğrultuda, ünlü İngiliz yönetmen Joe Wright da Ekim 2021’de Princess and Peppernose adlı kısa filmini Galaxy S21 Ultra’nın 13mm Ultra-Geniş lensiyle çekti. Ayrıca, Çinli yönetmen Sha Mo da çarpıcı görselliğiyle öne çıkan Kids of Paradise filmini 2021’in Kasım ayında Galaxy S21 Ultra ile çekti.

Jackals and Fireflies filmi ne zaman, nereden izlenebilecek?
Charlie Kaufman’ın Galaxy S22 Ultra’nın kamerası ile çektiği Jackals and Fireflies isimli kısa film, Samsung’un 1 Şubat’ta gerçekleştireceği ‘Galaxy Unpacked’ etkinliğinde, Galaxy Deneyim Alanında ilk kez gösterilecek. Kaufman, ilerleyen günlerde ayrıca New York’ta bu filmin gösterimini de gerçekleştirecek.

Detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz: https://www.samsungmobilepress.com/press-releases/samsung-partners-with-award-winning-director-charlie-kaufman-to-showcase-the-galaxys-epic-camera-experience/

Jackals and Fireflies filmi ve Galaxy Unpacked 2023 etkinliğiyle ilgili daha detaylı bilgi için samsungmobilepress.com adresi ziyaret edilebiliyor.

Samsung Electronics Hakkında

Samsung Electronics Co. Ltd. dünyaya dönüştürücü fikirler ve teknolojiler sayesinde ilham veriyor ve geleceği şekillendiriyor. Samsung Electronics, televizyon, akıllı telefon, giyilebilir cihazlar, tabletler, kameralar, dijital gereçler, ağ sistemleri, hafıza, yarı iletken ve LED çözümleri dünyasını yeniden tanımlıyor. Samsung hakkında güncel haberler için http://news.samsung.com/tr adresinden “Samsung Newsroom” sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.