DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343940,80%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır Samandağ’da Açılış Yaptı

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır Samandağ’da Açılış Yaptı

ABONE OL
Şubat 26, 2024 19:05
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır Samandağ’da Açılış Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Mahir Başarır’dan Sert Sözler

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Hatay’ın Samandağ ilçesindeki seçim ofisi açılışında konuştu. Başarır, deprem sonrası İstanbul, Mersin ve Nilüfer belediyelerinin yardımına değinerek, Erdoğan ve arkadaşlarını sert bir dille eleştirdi.

Erdoğan ve Cumhur İttifakı Eleştirisi

Ali Mahir Başarır, Erdoğan’ı emekli maaşları ve altınları konusunda eleştirirken, Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Murat Kurum için de sert sözler sarf etti. Halkı tehdit edenlere af olmaması gerektiğini vurguladı.

Erdoğan ve Samandağ İddiası

CHP’li Başarır, Erdoğan’a seslenerek, “Burada, Samandağ’da sandık kuruldu, gencecik bir aday çıktı. Diyorlar ki gençler hata yapar. Belki hata yapar ama bu ülkenin bir numarası gibi ihanet etmez. Hem Samandağ’ın evladı hata da yapmaz” dedi.

Yamaç Bebekler İçin Söz

Açılışta duygusal anlar da yaşandı. Başarır, Samandağ’da büyüyen Yamaç bebeklerin daha mutlu ve güvenli büyümesi için çalışacaklarını belirtti. Beş yıl boyunca Samandağ’ın ve Hatay’ın yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.