DOLAR 32,2874 0.13%
EURO 34,8289 0.03%
ALTIN 2.452,250,83
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Konya Mitingi: Hizmet ve Vefa Şehri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Konya Mitingi: Hizmet ve Vefa Şehri

ABONE OL
Mart 17, 2024 22:03
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Konya Mitingi: Hizmet ve Vefa Şehri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya’da Vatandaşlara Hitap Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Konya Kılıçarslan Kent Meydanı’nda düzenlediği mitingde vatandaşlara hitap etti. Konya’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Erdoğan, Konya’nın vefanın şehri olduğunu vurguladı.

Konya ile Özel Bağlarını Anlattı

Erdoğan, gençliğinden beri girdikleri her mücadelede Konya’yı yanlarında bulduklarını ve Cumhur İttifakı’yla milletin birliğini korumada Konya ile yol yürüdüklerini ifade etti. Türkiye’yi 2023 hedeflerine ve Türkiye Yüzyılı’nın inşasına Konya ile taşıdıklarını söyledi.

Konya’ya Yapılan Hizmetlerin Önemi

Erdoğan, Konya’ya yapılan kamu yatırımlarının yanı sıra eğitim, sağlık, ulaşım ve tarım alanındaki hizmetleri anlattı. Konya’ya kazandırılan sağlık tesisleri, eğitim olanakları ve altyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gelecek İçin Yapılacaklar

Erdoğan, Konya’nın geleceği için planlanan projeleri ve yeni yatırımları duyurarak, Cumhur İttifakı’nın seçimlerdeki hedeflerini anlattı. Konya’ya yapılacak büyük çaplı projelerle ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Sonuç

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya mitinginde şehre yapılan hizmetleri anlatarak, gelecek planları hakkında bilgi verdi. Vatandaşlara seslenen Erdoğan, Konya’nın vefanın ve hizmetin şehri olduğunu vurgulayarak, seçimlerde Cumhur İttifakı’na destek çağrısında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.