DOLAR 32,5172 -0.09%
EURO 34,7975 -0.21%
ALTIN 2.430,150,02
BITCOIN %
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CYGNI: All Guns Blazing 2023’te Playstation®5,   Xbox Series X|S ve Steam®’e Geliyor!

CYGNI: All Guns Blazing 2023’te Playstation®5, Xbox Series X|S ve Steam®’e Geliyor!

Konami ve Keelworks gamescom’da yeni bir fragman ve kapsamlı geliştirici sohbetlerinin yanı sıra oyunun 2023’te yayınlanacağını duyurdu

ABONE OL
Ağustos 25, 2022 11:45
CYGNI: All Guns Blazing 2023’te Playstation®5,   Xbox Series X|S ve Steam®’e Geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konami Digital Entertainment B.V. ve İskoçya merkezli stüdyo KeelWorks Ltd bugün, gamescom kapsamında daha önce Tik Tok standında oynanabilir olacağını duyurdukları oyunları CYGNI: All Guns Blazing hakkında bir dizi yeni açıklamada bulundu.

 

Çift kontrollü (mobil oyunlarda iki baş parmakla hareket ve saldırıları kontrol etmeye dayanan oynanış), kuşbakışı bir nişancı oyunu olan CYGNI: all Guns Blazing, nostaljik oyunların tadını yeni nesil grafikler, Hollywood kalitesinde animasyon ve bitmeyen aksiyonla bir arada sunuyor. Konami ve KeelWorks, Steam® için daha önce duyurulan CYGNI’nin 2023’te PlayStation®5 ve Xbox Series X|S’de de piyasaya sürüleceğini doğruladı – kullanıcılar artık ürünü hem PlayStation®5 hem de Steam®’de dilek listesine ekleyebilir. Duyuru ile eş zamanlı olarak, gamescom için destansı boss savaşlarını, havadan karaya saldırıları ve akıllara durgunluk veren patlamaları gösteren yeni bir fragman yayınlandı!

 

CYGNI gamescom 2022 Fragmanı

 

Gamescom duyurusunun bir parçası olarak Konami ve KeelWorks, ortak sahne şovlarında geliştirici oturumları ile hayranların oyuna daha yakından bakmalarını sağlayacak yeni bir oyun içi seviyeyi gözler önüne seriyor. Bu oturumların ne zaman ve nerede gerçekleşeceğini öğrenmek ve oyunla ilgili daha fazla bilgi için adreslerimiz:

 

CYGNI: All Guns Blazing Hakkında

Göz kamaştırıcı görseller, kulakların pasını silecek ses efektleri ve akıllara durgunluk veren aksiyonuyla CYGNI: All Guns Blazing yeni nesil shoot ’em up’ların öncülüğünü yapıyor.

 

Yeterince silahınız ve personeliniz olmadan, hayatta kalmak için cehennem gibi bir gökyüzüne doğru uçuşa geçin. Enerjiyi silahlar veya kalkan sistemleri arasında yönlendirerek hem karadan hem de havadan gelen acımasız düşman dalgalarına karşı çıkın. Geminizi upgrade edin, devasa uzaylı canavarları alt edin ve hayatta kalmak için mücadele edin.

 

CYGNI, heyecanlı bir oyun deneyimi sunmak için göze, kulağa ve zihne aynı anda hitap ediyor. CYGNI, shoot ’em up’ları baştan icat etmeye değil, bu keyifli oyun türünü yeni nesil bir deneyime aktarmayı hedefliyor.

 

CYGNI gezegeninde uzun süredir kayıp bir uygarlığın kalıntıları içinde kamp kuran koloni, güçlü, biyomekanik bir uzaylı ırkının sürpriz saldırısıyla yok edilir. Filoda kalan çok az sayıdaki taşıyıcı pilotlarından biri olarak, bitmek bilmeyen uzaylı bombardımanına karşı tek savunma hattı sizsiniz.

Yeni nesil görseller, animasyon ve özel efektlerle CYGNI, sinematik bir deneyim
Hava ve kara saldırı dalgalarına karşı ister tek başınıza ister bir arkadaşınızla co-op çarpışın
Kalkanlar (savunma) veya silah sistemleri (saldırı) arasında geçiş yaparak enerjiyi nereye yönlendireceğinizi seçin
Geminizi güçlendirmek için enerji toplayın ve bunları sert mermilerden bir dizi füzeye uzanan farklı silahları güçlendirmekte kullanın
Neon ışıklı metropoller, okyanuslar ve diğer dünya dışı manzaralarda gezerken havadan havaya ve havadan yere saldırılar başlatın
Sinematik ve destansı boss savaşlarında devasa düşmanlara kafa tutun
Tamamen orkestral müzikler ve sürükleyici ses tasarımlar

– SON-

 

EDİTORÜN NOTU:

Çeşitli oyun görselleri ve videolarını içeren basın materyallerini https://assets.konami.com linkinden indirebilirsiniz.

 

MEDYA İLETİŞİM:

Ayda Tangüner
SetiPR
[email protected]

 

Konami Group Hakkında

Konami Group 1973 yılında arcade’ler için eğlence makineleri üreten bir şirket olarak kurulmuş ve yıllar içerisinde çeşitli pazarlarda farklı iş birimlerini içerecek şekilde büyümüştür. KONAMI HOLDINGS CORPORATION an itibarıyla Dijital Eğlence, Oyun Makineleri, Oyun ve Oyun Sistemleri ve Spor alanlarında faaliyet göstermektedir. Şirket 1984 yılında Osaka Securities Exchange, 1988’de Tokyo Stock Exchange ve 1999’da London Stock Exchange üzerinde halka açılmıştır. Daha fazla bilgi için www.konami.com/en adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Konami Digital Entertainment Hakkında

Konami Group’un ana şirketi olan Konami Digital Entertainment, mobil, konsol ve kart oyunları için eğlenceli içerikler geliştirmektedir. Şirket, dünya çapında ünlü eFootball PES, Metal Gear, Silent Hill, Castlevania, Contra ve Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyunu serisi gibi oyunlarıyla tanınır. Daha fazla bilgi için www.konami.com/games/corporate/en/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

KeelWorks Ltd Hakkında

KeelWorks, Nareg ve Meher Kalenderian kardeşler ve Helen Saouma tarafından kurulan bir İskoç video oyunu ve 3D animasyon şirketidir. Film ve animasyon endüstrisinde uzun yıllara dayanan deneyime sahip olan kurucular, stüdyolarının ilk oyunu CYGNI ile oyun sektörüne sıçrama yapıyor. Konami ile yapılan son yayın anlaşmasının ışığında, ekip oyunun hedeflerini karşılamak için genişliyor.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.