DOLAR 32,5712 0.28%
EURO 34,8010 0.15%
ALTIN 2.500,390,66
BITCOIN %
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Denizde Hayatta Kal Tüyoları İçin Survive İstanbul

Denizde Hayatta Kal Tüyoları İçin Survive İstanbul

ABONE OL
Şubat 11, 2023 07:44
Denizde Hayatta Kal Tüyoları İçin Survive İstanbul
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğer deniz yaşamını seven bir doğa tutkunuysanız denizin sizlere sunacağı beklenmedik sürprizlere karşı da hazırlıklı olmalısınız. Hiç beklemediğiniz bir anda keyifli bir deniz seyahatinin kabusa dönüşebilme ihtimali olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu süreçte karşı karşıya kaldığınız her tür tehlikeye karşı kendimizi nasıl koruyacağınızı da biliyorsanız denizin keyfini gönül rahatlığıyla çıkarabilirsiniz.

Denizde hayatta kalabilme adına karşılaşacağınız tehlikeler ve bu tehlikeler karşısında nasıl hareket etmeniz gerektiği konusunda Survive İstanbul sitesi sizlere rehberlik ediyor. Bu site hayatta kalabilmek adına ihtiyaç duyabileceğiniz çok özel tüyoları içerisinde barındırıyor. Beklenmedik tehlikeler ile karşı karşıya kaldığınızda daha önce buradan edindiğiniz bilgileri çok özel birer deneyime dönüştürebilirsiniz. Kendi hayatınızın kahramanı olabilmek için Survive İstanbul hayatta kalma yolları sizlere yol gösteriyor.

Survive.istanbul sitesi denizde hayatta kal kategorisiyle zorlu şartlarla nasıl baş etmeniz gerektiği konusunda geniş bir bilgilendirme sunuyor. Elbette çok özel bilgiler doğrultusunda bu içerikler hazırlanırken uzman bir kadronun deneyimleri ele alınıyor. Survive İstanbul sitesi uzman bir eğitmen kadro tarafından yönetilen çok güçlü bir rehber olma özelliği taşıyor.

Survive İstanbul sitesine giriş yaptığınızda denizde seyahatten tehlikeye yaklaştığına dair verilen sinyallere kadar çok özel bilgiler yer alıyor. Karşılaşabileceğiniz tehlikelerin neler olduğunu bildiğinizde ve bu tehlikelere karşı nasıl mücadele etmeniz gerektiğini öğrendiğinizde zaten hayatta kalabilmek için ilk adımı atmış oluyorsunuz.

Sosyal medya hesapları:

Facebook: https://www.facebook.com/hayattakal.net/

Twitter: https://twitter.com/hayattakalnet/

Instagram: https://www.instagram.com/manzara3000/

Pinterest: https://tr.pinterest.com/hayattakalnet/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/survive-istanbul-83783b264

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.