DOLAR 32,5741 0.06%
EURO 34,8732 -0.04%
ALTIN 2.433,150,14
BITCOIN %
İstanbul
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Dünya Hamburger Günü’nü Krallar Gibi Kutlayın!

Dünya Hamburger Günü’nü Krallar Gibi Kutlayın!

Alevde ızgara ateşinin kralı Burger King®, Dünya Hamburger Günü’ne özel kampanya ile lezzet şöleni yaşatıyor.

ABONE OL
Mayıs 31, 2022 14:18
Dünya Hamburger Günü’nü Krallar Gibi Kutlayın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alevde ızgara ateşinin kralı Burger King®, Dünya Hamburger Günü’nde sevenlerini gurme lezzetlerle buluşturuyor. Baş döndürücü bir lezzete sahip King Beef Burger, Trüf Mayonezli seçeneği ile bu Hamburger Günü’nde misafirlerini lezzete doyuracak.

Burger King®’in özel reçetesiyle hazırlanan King Beef Burger’e 175 gram dev alevde ızgara eti, yumuşacık artizan ekmeği, sarımsaklı mayonezi, domatesi, yeşilliği ve iki dilim cheddar peyniri eşlik ediyor.

Trüf Mayonezli seçeneği ile de lezzeti ikiye katlayan King Beef Burger Menü, Burger King®️ restoranlarında Tıkla Gelsin Restoranda Hızlı Servis’te sadece 28 Mayıs Dünya Hamburger Günü’nde geçerli olan %50 indirim ile bu özel günü taçlandırıyor.

Burger King®️ bugün Türkiye genelinde yaklaşık 700 restoranıyla hizmet veriyor. Marka, Dünya Hamburger Günü’nü vazgeçilmez lezzetlerle taçlandırmak isteyen lezzet tutkunlarını Tıkla Gelsin ve Restoran Hızlı Servis Kanalı’na bekliyor.

Tıkla Gelsin Aracılığıyla Bu Büyüleyici Lezzetlerin Tadını Çıkarmak Şimdi Daha Avantajlı!

Tıkla Gelsin®’e üye olan burger severler verdikleri siparişlerde Tıkla Para kazanıyor. Sevdiğiniz Burger King® lezzetlerine bir tıkla ulaşma fırsatı tanıyan Tıkla Gelsin®’de 1 Tıkla Para = 1 TL değerinde.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.