DOLAR 32,4786 0.12%
EURO 34,8127 -0.07%
ALTIN 2.427,49-0,29
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elon Musk’ın Twitter Stratejisi ve Platformdaki Değişiklikler

Elon Musk’ın Twitter Stratejisi ve Platformdaki Değişiklikler

ABONE OL
Nisan 9, 2024 14:04
Elon Musk’ın Twitter Stratejisi ve Platformdaki Değişiklikler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elon Musk, Twitter’ı Yeniden Şekillendirme Yolunda Adımlar Atıyor

Elon Musk, Tesla’nın hisselerindeki düşüşe karşın Twitter’ı dönüştürme çabalarını sürdürüyor. Dünyanın en zengin milyarderleri arasında dördüncü sıraya gerileyen Musk, Twitter’ı güçlendirmek için yeni stratejiler geliştiriyor.

Musk, Güveni Artırmak İçin Adımlar Atıyor

Gabor Cselle’in ifadesine göre Musk’un platformu daha güvenilir hale getirme amacıyla adımlar attığı görülüyor. Eski Twitter’a dönüş stratejisinin, reklamverenleri geri çekme konusunda etkili olabileceği belirtiliyor.

Yeni İçerik Denetleme Merkezi ve Yatırımlar

Musk, reklam gelirlerindeki kaybı dengelemek için Teksas’ta yeni bir içerik denetleme merkezi kurdu ve platformun güvenliğine yönelik yatırımlar yaptı. İşten çıkarılan personelin yanı sıra yeni üst düzey yöneticiler de işe alındı.

Twitter Kullanıcılarının Geri Dönüşü Sağlanıyor

Musk, platformda kullanıcıların geri dönüşünü sağlayarak gelir kayıplarını telafi etme çabasında. Platformun dünya genelindeki kullanıcı tabanının yüzde 15’ini kaybetmesine rağmen, Musk, yeni özellikler sunarak ve kullanıcıları cezbetmeye devam ederek X’in potansiyelini artırmayı hedefliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.