DOLAR 32,5186 0.19%
EURO 34,5877 0.06%
ALTIN 2.492,730,28
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eny Green Müzik Hayatına Yeniden Dönüyor

Eny Green Müzik Hayatına Yeniden Dönüyor

ABONE OL
Haziran 9, 2022 13:39
Eny Green Müzik Hayatına Yeniden Dönüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eny Green, özellikle 2000 yıllarda oldukça popüler olan ve sevilen bir rapçiydi. Müzik çalışmalarına daha sonrasında yine devam eden Eny Green bir süredir bazı sorunlar nedeniyle müzik hayatına ara vermek zorunda kalmıştı. Şimdilerde ise yeniden müzik hayatına dönmeyi planlayan Eny Green, çıkaracağı fenamen şarkısı ile sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Eny Green, 2006 yılından İstanbul Atatürk Kültür merkezinde verdiği konserle beraber basın mensupları tarafından Türkiye’nin ilk ve tek engelli rapçisi seçildi. Eny Green daha sonrasında yeniden müzik çalışmalarına hazırlanırken 2021 yılında 3 adet single şarkı çıkardı. Şarkılarının her biri dikkat çekerken ses tonu ve başarılı müzikleri ile de oldukça beğenilen bir rapçidir.

Eny Green ve Fenamen Şarkısı

Eny Green, yeni çıkaracağı fenamen şarkısı ile şimdiden konuşulmaya başlandı. Fenamen şarkısında sosyal medya fenomenleri konu alınacak. Rap şarkılar sevildiği için özellikle Eny Green’in sesi ile birleştiğinde fenamen şarkısı dikkat çekeceğe benziyor.

Eny Green, başarılı şarkısı ve dikkat çeken şarkıları ile müzik hayatına geri dönmesi hayranlarını heyecanlandırmıştı. 2021 yılında çıkardığı 3 single sonrasında yine 2022 yılında aktif şekilde şarkı çıkarması ile yeniden müzik hayatına geri dönüyor. Türkiye’nin ilk ve tek engelli rapçisi olan Eny Green müzik hayatına şimdilerde İzmir’de devam ediyor.

Eny Green, sosyal medyada aktif şekilde kullandığı için Instagram hesabında sevenleri ile müzik çalışmaları ve sosyal yaşamına dair kesitler paylaşıyor. Eny Green’in sosyal medya hesabı için https://www.instagram.com/enygreenoffical/ instagram hesabını takip edebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.