DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20846892,33%
İstanbul
12°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih Arslan; Mükemmel Güzellikte Aynalarla Evleriniz Rengarenk Olsun

Fatih Arslan; Mükemmel Güzellikte Aynalarla Evleriniz Rengarenk Olsun

Evlerimizdeki en güzel ışıltı hiç şüphesiz aynaların ışıltısıdır. Bu ışıltı yaşam alanlarımıza muhteşem bir güzellik ekliyor.

ABONE OL
Kasım 23, 2022 13:57
Fatih Arslan; Mükemmel Güzellikte Aynalarla Evleriniz Rengarenk Olsun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evlerimizdeki en güzel ışıltı hiç şüphesiz aynaların ışıltısıdır. Bu ışıltı yaşam alanlarımıza muhteşem bir güzellik ekliyor. Son dönemlerde Ayna tasarımlarına fark katan bir girişimci ülkemizde hizmet sunuyor. Yalnızca ülkemizde değil uluslararası boyutta da hizmet sağlayan Ayna Merkezi ceo’su girişimci Fatih Arslan yapmış olduğu tasarımlar ile en güzel görselleri oluşturuyor. Aynalara ekstra bir doku ekleyen Fatih Arslan sunumlarıyla her ev ve mekana güzellik katıyor. Aynaları adeta bir sanat eseri gibi işleyerek tasarım harikası bir görsele dönüştüren Fatih Arslan, bu ışıltının tüm mekanlara yakışacağını da belirtiyor.

Ayna Merkezinde Muhteşem Güzellikte Aynalar

Mekanları bir genişlik kazandıran aynaların bir diğer rolünü de mekanlara derinlik kazandırması oluşturuyor. Bu anlamda Fatih Arslan tarafından hazırlanan aynaların dokusu her mekana estetik bir duruş ekliyor.

Ayna merkezinde birbirinden farklı tasarımlara sahip olan ayna seçeneklerine de yer veriliyor. Kare kare dizilmiş olan, oval ve yuvarlak ayna seçeneklerinin yanı sıra baklava desenli ayna seçenekleri de rengarenk bir görseli ortaya çıkarıyor. Kuaför salonları, AVM, lokanta ve spor salonu gibi her türlü alanda kullanılan bu özel objeler genç girişimci tarafından başka bir görsele dönüşüyor.

Dekorasyonun en önemli parçalarından bir tanesi olan Aynalar, Fatih Arslan tarafından her mekanın konseptine uygun olarak şekillendiriliyor. Ayna merkezinde birbirinden şık ve kreatif modellere yer verilirken bu mekanda bulunan her ayna görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Fatih Arslan’ın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

https://g.co/kgs/4akdPJ

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.