DOLAR 32,5355 0.25%
EURO 34,9629 0.1%
ALTIN 2.438,340,00
BITCOIN 2046926-1,11%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Beko, Euroleague’de Olympiacos’a Uzatma Sonunda Mağlup Oldu
  • Günün Manşeti
  • Spor
  • Fenerbahçe Beko, Euroleague’de Olympiacos’a Uzatma Sonunda Mağlup Oldu

Fenerbahçe Beko, Euroleague’de Olympiacos’a Uzatma Sonunda Mağlup Oldu

ABONE OL
Nisan 13, 2024 17:06
Fenerbahçe Beko, Euroleague’de Olympiacos’a Uzatma Sonunda Mağlup Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarı-Lacivertliler Normal Sezonu Altıncı Sırada Tamamladı

Fenerbahçe Beko, Euroleague’de normal sezonun son haftasında deplasmanda Olympiacos’a uzatmalara giden maçta 84-81 mağlup oldu. Bu sonuçla normal sezonu altıncı sırada tamamlayan sarı-lacivertliler, çeyrek finalde Monaco ile eşleşti.

Sarunas Jasikevicius’tan Açıklamalar

Fenerbahçe Beko’nun Litvanyalı başantrenörü Sarunas Jasikevicius, Olympiacos maçının ardından yaptığı açıklamada, “Bireysellikten çok oyuncuların nasıl hissettikleri ve oldukları önemli. Çok kötü bir hafta geçirdik ama bugün çok iyiydik. Evet, sezonu altıncı sırada bitirdik. Duygulardan öte şu an Monaco’ya bakmamız gerekiyor.” dedi.

Monaco İle Karşılaşacaklar

Jasikevicius, çeyrek finaldeki rakipleri Monaco hakkında, “Rakibimiz Monaco oldu. EuroLeague’in en iyi takımlarından bir tanesi. Çok sağlam bir proje aynı koç ve oyuncularla devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Uzatmada geri düşmelerine rağmen inanılmaz bir maç oynadıklarını belirten Jasikevicius, “Özellikle uzatma bölümünde 5 sayı öndeyken, orada kontrolü kaybettik ve bu bize zarar verdi. Play-off yolunda inanılmaz bir maç oldu. Çeşitlilik ve atmosfer açısından çok iyi oldu.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.