DOLAR 32,5123 0.22%
EURO 34,8961 0.3%
ALTIN 2.441,510,13
BITCOIN 2052653-0,08%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Futbolcular Arasında Artan Psikolojik Destek Talebi

Futbolcular Arasında Artan Psikolojik Destek Talebi

ABONE OL
Mart 29, 2024 17:06
Futbolcular Arasında Artan Psikolojik Destek Talebi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Richarlison ve Diğer Futbolcular Psikolojik Yardımın Önemini Vurguluyor

‘Tottenham’ın Brezilyalı forveti Richarlison, ESPN’e verdiği röportajda psikolojik destek aldığını açıkladı. Futbolcular arasında artan bir trend olarak öne çıkan psikolojik yardım, Marca gazetesi tarafından gündeme getirildi.

Benjamin Pavard ve Niklas Schmidt’ten Açıklamalar

Inter’de oynayan Fransız oyuncu Benjamin Pavard, “İyi para kazanıyor olmanız mutlu olduğunuz anlamına gelmez” derken, mental sorunlarla boğuşan Niklas Schmidt ise, “Yapılması gereken şey bununla açıkça yüzleşmek” şeklinde konuştu.

Richarlison: “Psikoloğum Benim Hayatımı Kurtardı”

Richarlison, Dünya Kupası’ndan sonra psikolojik desteğe ihtiyaç duyduğunu ve yaşadığı zorlukları anlattı. “Ölümle ilgili şeyler arıyordum, hayatımdan vazgeçmek üzereydim. Psikoloğumla yaptığım seans hayatımı kurtardı” dedi.

Raphinha ve Schmidt’ten Cesur Açıklamalar

Brezilyalı futbolcu Raphinha, psikolojik yardımın önemini vurgulayarak, “Yıllardır bir psikoloğa gidiyorum ve bu bana çok yardımcı oldu” ifadelerini kullandı. Niklas Schmidt ise, “Futbol artık o kadar da önemli değildi. Hayata karşı hiç hevesim yoktu” diyerek duygularını paylaştı.

İniesta ve Dele Alli’nin Yaşadığı Zorluklar

İspanyol futbolcu Andres Iniesta, depresyonla mücadele ettiğini açıklarken, Dele Alli ise cinsel istismar ve bağımlılık gibi travmaları yaşadığını paylaştı. İkisi de destek alarak hayatlarını düzene soktuklarını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.