DOLAR 32,3421 0.28%
EURO 35,1316 -0.03%
ALTIN 2.309,171,40
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Geldik Uygulaması Çok Yakında Yayında

Geldik Uygulaması Çok Yakında Yayında

ABONE OL
Nisan 13, 2023 07:16
Geldik Uygulaması Çok Yakında Yayında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir uygulama düşünün. Tıpkı market uygulamalarında olduğu gibi uygulama üzerinden talep ettiğiniz anda anlık olarak temizlikçi hizmeti alabildiğiniz. İşte bu durum artık Geldik uygulaması ile mümkün.

Geldik Temizlik Hizmetleri Aş. teknolojinin gelişmelerinden faydalanıyor ve bir uygulama geliştirerek anlık oluşan temizlikçi ihtiyaçlarınızı profesyonel bir şekilde karşılamayı hedefliyor. Bu uygulamanın yaratıcıları Asaf Kaan ERMA, Hale ATABEY ve Nihat Serhan SERTER. Çok yakın bir zamanda yayına alacakları Geldik uygulamasıyla artık temizlikçi arayışına son veriyor.

Geldik Uygulaması Nedir?

Geldik uygulaması temizlikçi arayışını profesyonel bir sürece dönüştüren başarılı bir çalışma olarak değerlendiriliyor. İlk olarak İstanbul Anadolu yakasında hizmet verecek bu uygulamayla hızlı temizlikçi servisi talepleriniz karşılanıyor.

Yoğun bir yaşam temposu içerisinde ev veya iş yerlerinin temizliği hepimiz için oldukça büyük bir sorun teşkil ediyor. Her ne kadar yüzeysel olarak temizlik yapabiliyor olsak da ev veya iş yerlerimizin düzenli temizliği için temizlikçi arayışımız hiçbir zaman bitmiyor. Özellikle İstanbul gibi metropollerde işini iyi yapan ve tüm ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek niteliklere sahip bir temizlikçi bulmak ise hayli zor oluyor. İhtiyaç duyduğumuz her anda ulaşabileceğimiz ve vermiş olduğu hizmet ile bizleri memnun eden temizlikçilere ulaşmak artık Geldik uygulamasıyla hiç de zor görünmüyor.

Geldik Uygulaması Nasıl Çalışıyor?

Geldik uygulaması Geldik Temizlik Hizmetleri AŞ. Tarafından geliştirilen ve anlık temizlikçi ihtiyacınız olduğundan uygulamaya girerek anında temizlikçi hizmeti alabileceğiniz profesyonel bir çalışma. Geldik uygulaması yayına alındıktan sonra bu uygulamayı Android ve iOS cep telefonlarınıza indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulamayı indirdikten sonra kendinize ait bilgilerle bir üyelik oluşturabilir ve ardından talep ettiğiniz temizlikçi hizmeti detaylarını belirleyerek ihtiyacınızı çok kısa bir süre içerisinde karşılayabilirsiniz.

Geldik uygulaması üzerinden temizlikçi hizmeti talep ettiğinizde, talep etmiş olduğunuz gün ve saatte belirtmiş olduğunuz adreslerde uygulama tarafından sizlere yönlendirilen profesyonel temizlikçiler iş başında olacaktır. Bütün temizlik personelleri adresinize gelirken Geldik markasına ait logolu tulumlar ile kurumsal bir görünüm sunacaktır. Aynı zamanda tüm temizlik personelleri temizlik hizmeti vermek için adresinize gelirken beraberinde ihtiyaç duydukları tüm ekipmanlarla birlikte temizlik malzemelerini de getiriyor olacaktır. Dolayısıyla Geldik uygulaması üzerinden vermiş olduğunuz temizlik hizmet talebiniz tüm ince detayları düşünülmüş bir şekilde karşılanmış olacaktır.

Temizlik Hizmeti İçin Neden Geldik Uygulamasını Kullanmalıyım

Bugün bir çoğumuz ev veya iş yerlerimizin temizliği için bireysel olarak temizlik yapan bayanları tercih ediyoruz. Tamamen referans usulüne dayalı olarak ulaşabildiğimiz temizlikçiler ile uzun vadeli ve düzenli bir sistem kurmakta hayli zorlanıyoruz. Dolayısıyla bu tür bir talebi ve ihtiyacı kurumsal bir firmanın da desteğiyle karşılıyor olmak önemli bir destek olarak değerlendiriliyor. Şöyle ki;

Geldik temizlik markası geliştirmiş olduğu bir uygulama ile sizlere tıpkı bir marketten ürün siparişi verir gibi kolay ve pratik bir süreç sunuyor. Uygulama üzerinden istediğiniz gün ve saatler için temizlikçi talebinde bulunduğunuzda bu ihtiyacınız hızlı bir şekilde karşılanıyor. Ve talep etmiş olduğunuz temizlikçiler belirtmiş olduğunuz adreslere, belirtmiş olduğunuz saatlerde ulaşarak temizlik hizmeti veriyor.

Bu tür bir uygulamanın sizlere sağlamış olduğu en önemli avantaj öncelikli olarak anlık oluşan tüm taleplerinize hızlı bir şekilde ve olumlu geri dönüşler yapılıyor. Dolayısıyla acil bir temizlikçi ihtiyacınız olduğundan her birinin dolu olması veya bulamama gibi bir durumunuz söz konusu olmuyor.

Bununla birlikte Geldik uygulamasının sağlamış olduğu bir diğer avantaj güven duyabileceğiniz kişilerin sizlere temizlik hizmeti veriyor olmasıdır. Çünkü ev veya iş yerlerinizde temizlik yaptıracağınız kişilere karşı bir güven duygusu içerisinde olmanız özellikle İstanbul gibi metropoller de büyük bir ihtiyaç haline dönüşüyor. Dolayısıyla kurumsal bir firma bünyesinde geliştirilen bu uygulama ile sizlere yönlendirilen tüm temizlikçiler her zaman önemli referansları bulunan ve güven duyabileceğiniz deneyimli kişilerden oluşuyor.

Ve elbette temizlik hizmeti alabilmeniz üzere oluşturulan Geldik uygulamasıyla talep etmiş olduğunuz temizlik hizmeti için bu alanda önemli deneyimlere sahip olan güvenilir ve deneyimli bir ekip görev alıyor. Ev veya işyerlerinin temizliği için belirtmiş olduğunuz adreslere gelecek olan temizlikçiler iyi bir temizlik konusunda kaliteli ve hızlı bir hizmet sağlıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.