DOLAR 32,6086 0.45%
EURO 35,2174 -0.06%
ALTIN 2.322,120,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Girişimci ve Yazar Kenan Akansel Hakkında Bilinmeyenler?

Girişimci ve Yazar Kenan Akansel Hakkında Bilinmeyenler?

ABONE OL
Ekim 26, 2022 13:42
Girişimci ve Yazar Kenan Akansel Hakkında Bilinmeyenler?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Edirne Kapı Kara Şehitliği Cennet Yolcuları” kitabıyla adından sıkça söz ettiren ve büyük beğeni toplayan yazar Kenan Akansel herkes tarafından merak ediliyor. Yazar, girişimci, eğitmen…  İşte Kenan Akansel hakkında bilmeniz gereken her şey…

Adı Geniş Kitlelere Ulaştı

Kenan Akansel 1989 yılında Erzincan’da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulu Koza İlköğretim Okulunda, liseyi Kemal Hasoğlu Lisesinde okuyan Akansel, lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesinde tamamladı. Şu sıralar İstanbul’da eşiyle yaşayan Akansel’in çocuğu bulunmuyor.

“Eğitim” Her Yerde Felsefesi

Her yaşında eğitime büyük önem veren ve eğitimle büyüyen Akansel, iş hayatına 2011 Tarihinin Aralık ayın’da atıldı. Eğitimin olduğu her alanda var olduğunu söyleyen Akansel aynı zamanda günümüzde Türkiye’nin önde gelen eğitim firmalarından Akansel Eğitim Danışmanlık Firmasının kurucusu. Yaklaşık 7 yıldır şirketin sahipliğini ve genel müdürlüğünü yapan Akansel açtığı eğitim kurumuyla geniş çapta bir hizmet veriyor. Kişisel gelişimden sağlığa, hukuktan psikolojiye kadar kişisel gelişimleri baz alan seminerlerle adını geniş kitlelere duyurmayı başarıyor.

Sürekli Yenilik Peşinde Olmak

Hayatının her gününü “yenilik peşinde olma” mottosuyla yaşayan Kenan Akansel, bildiği her şeyi düzenlediği seminerlerle insanlara ulaştırmayı seviyor. Anlattıkça öğrenen yaşadıkça keşfeden biri olan Akansel, eğitimin her alanında birçok bilgiye sahip. Bununla birlikte yazar Ekonometrist mesleğine de sahip olmakla çok boyut bakış açısını insanlara yansıtmaya devam ediyor. 350 adet sertifika ve 2 ödül ise yazarın başarılarını yansıtan en güzel örneklerden sadece birkaçı.

Samimiyetle Yola Çıktım

Kendine ve hayata verdiği değeri en iyi şekilde yansıtan Kenan Akansel, bilindiği üzere “Edirne Kapı Kara Şehitliği Cennet Yolcuları” kitabının yazarı. Akansel bu kitabını çıkararak en önemli hayallerinden birini gerçekleştirdiğini belirtti. Kitabının nesillerce şehitlerimizi anarak unutturmayacağını ve her eve bir hayal, bir özlemin gireceğini vurguladı. Bununla birlikte insanlara da birkaç cümleyi iletmek istediğini söyleyen Akansel konuşmasında şunlara yer verdi: “Samimiyetimle yola çıktım ve bu sayede sektörde yer edinerek herkesin yüreğine dokundum. Sizlere tavsiyem; hayatta yolunuza devam ederken karşınıza çıkan zorluklara göğüs gerip tüm o olumsuzluklara rağmen yolun sonundaki ışığı görebilme şansını kendinize yaratın. Umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin ve emin olun ki o zaman her şey daha da güzel olacak. Her gün hayallerimi gerçekleştirmek için yaşıyorum. Şu anki hedefim; herkesin geleceğine yakışır eğitim firmamı daha da büyütüp iyi ve kaliteli bir eğitim anlayışına sahip bir üniversite açmak.” sözlerine yer verdi.

https://g.co/kgs/hbE6Sk

Instagram: https://www.instagram.com/kenanakansel/

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/kenan-akansel-743969123/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.