DOLAR 32,3793 0.18%
EURO 35,0793 -0.04%
ALTIN 2.325,030,25
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gülbahar Akgün Kariyerindeki Başarıların Sırlarını Anlatıyor

Gülbahar Akgün Kariyerindeki Başarıların Sırlarını Anlatıyor

ABONE OL
Aralık 30, 2022 12:26
Gülbahar Akgün Kariyerindeki Başarıların Sırlarını Anlatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülbahar Akgün’ün sahip olduğu akademik kariyere bakıldığında çok önemli başarılar görülüyor. Genç akademisyen şu an aktif olarak Doğu Akdeniz Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak çalışıyor. Ancak sürekli olarak üretmek ve faydalı olmak bilinci onun akademik kariyerinin çok daha hızlı bir şekilde güçlenmesine olanak sağlıyor.

Master uygulamalı matematik ve bilgisayar bilimlerinde kriptografi tezini yazdıktan sonra matematik alanında doktorasına devam ediyor. Tüm bu yoğunluk içerisinde hizmet verdiği bu üniversiteye faydalı olabilmek adına hiçbir sorumluluktan kaçmayarak üniversitenin araştırma görevlisi temsilcisi senatosunda yer alıyor. Ve en son 2022 yılında Antalya’da düzenlenen İcaam konferansında bildirisini sunarak akademik başarılarına bir yenisini daha ekliyor.

Gülbahar Akgün kariyerindeki başarıların bu sırrını elbette çok çalışmaya ve yapmış olduğu işi çok sevmeye bağlıyor. Ve kendisi için en önemli motivasyon kaynaklarının hobileri olduğunu belirtiyor. Gülbahar Akgün boş zamanlarında kendi şiirlerini yazıyor. Hayvanları çok seviyor ve onların güçlü bir terapi kaynağı olduğunu düşünüyor. Ve Trabzonspor’a karşı duyduğu hayranlığı en büyük hobisi olarak anlatıyor.

Instagram:

https://www.instagram.com/akgun___gul/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.