DOLAR 32,4158 0.1%
EURO 34,8096 -0.01%
ALTIN 2.397,030,02
BITCOIN 19341624,14%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Imelda Staunton, Kraliçe II. Elizabeth Kostümlerini Hala Giyiyor

Imelda Staunton, Kraliçe II. Elizabeth Kostümlerini Hala Giyiyor

ABONE OL
Nisan 13, 2024 23:03
Imelda Staunton, Kraliçe II. Elizabeth Kostümlerini Hala Giyiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Netflix’in The Crown Dizisinin Yıldızı Imelda Staunton, Kostümleriyle Tanındı

Imelda Staunton, popüler dizisi The Crown‘da Kraliçe II. Elizabeth’i canlandırırken giydiği kostümleri hala giydiğini açıkladı. 68 yaşındaki oyuncu, gösterinin son iki sezonunda kraliçeyi oynarken giydiği bluzlardan birini hala kullanıyor.

Yeni Müzikal Komedi Filminde Rol Alacak

Staunton, bir sonraki rolü için eski karakterinin gardırobunu bırakması gerektiğini söyleyerek, asil kişiliğini değiştirmesi gerektiğini itiraf etti. Yeni bir müzikal komedide rol alacak olan yıldız, The Crown deneyimini şu sözlerle anlattı: “Oldukça ciddi bir işti ve tüm bunları taşımak oldukça ciddi bir sorumluluktu. Geçen mayıs ve haziran ayında bunu yapmayı bitirdim ve bundan kurtuldum; böylece artık eğlenceli olabiliyorum. Şu anda onun gömleklerinden birini giyiyorum.”

Downton Abbey Filminde Yer Alacak

Staunton ayrıca, yeni bir Downton Abbey filmi olacağını doğruladı. Oyuncu, çok sevilen dizi ve filmde Queen Mary’nin nedimesi Leydi Maud Bagshaw’ı canlandırıyor. Staunton, filmde uşak Carson’ı canlandıran ve gerçek hayatta kocası olan Jim Carter’la birlikte rol aldı. Downton Abbey’nin ilk iki filmi Gişede 220 milyon pound gibi önemli bir hasilat elde etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.