DOLAR 32,4298 0.22%
EURO 35,3252 0.11%
ALTIN 2.325,060,24
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İzmirli Moda Tasarımcısı Burak KACIR, Dubai’de Moda Dizaynında Fark Yaratıyor

İzmirli Moda Tasarımcısı Burak KACIR, Dubai’de Moda Dizaynında Fark Yaratıyor

ABONE OL
Şubat 20, 2023 13:02
İzmirli Moda Tasarımcısı Burak KACIR, Dubai’de Moda Dizaynında Fark Yaratıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Moda endüstrisi, dünyanın en hızlı büyüyen sektörlerinden biri olarak öne çıkıyor. Bu sektördeki yetenekli tasarımcılar, her geçen gün daha da öne çıkıyor ve kariyerlerine büyük adımlarla ilerliyor. İzmirli moda tasarımcısı Burak da, bu sektörde kendine bir yer edinerek Dubai’de moda dizaynında fark yaratıyor.

Küçük yaşlardan beri moda tutkusu olan Burak KACIR, İzmir’de 5 yıl boyunca podyum mankenliği yaptıktan sonra, ünlü modacı Yelda Taştişer’in yanında çalışarak moda endüstrisindeki deneyimlerini arttırdı. Dubai’ye taşındıktan sonra, Trove restoranı sahipleri Ahmet Oytun Çakır ve Orkan Doğancı ile tanışarak moda dizaynı konusunda büyük bir ilerleme kaydetti.

Burak, Trove restoranında, farklı bir konsept ile modayı yemekle harmanlayarak özgün tasarımlar ortaya koyuyor. Moda tasarımında özgün fikirleri ve yaratıcılığı ile dikkat çeken Burak, Dubai’nin en büyük restoran zincirlerinde çalışan bir moda tasarımcısı olarak kendine güvenle ilerliyor.

Moda endüstrisinde kendini geliştirmeye devam eden Burak KACIR, gelecekte kendi markasını yaratmak ve adını tüm dünyaya duyurmak istiyor. Yetenekleri, disiplinli çalışması ve azmi ile İzmir’den Dubai’ye uzanan bu yolculuğunda başarılarının devam edeceği kesin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.