DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20735960,99%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karacabey Belediyesi Leylek Yuvalarında Bahar Temizliği Yaptı

Karacabey Belediyesi Leylek Yuvalarında Bahar Temizliği Yaptı

ABONE OL
Mart 21, 2024 23:04
Karacabey Belediyesi Leylek Yuvalarında Bahar Temizliği Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediye Ekipleri Yuvalarda Temizlik ve Bakım Çalışmalarını Tamamladı

Karacabey Belediyesi’ne bağlı ekipler, geleneksel bahar temizliği için yuvalarda çalışmalarını başarıyla tamamladı. Bu kapsamda, Balıkçı Adem Yılmaz’la dostluğuyla bilinen “Yaren” leyleğin de yaşadığı yuvadaki temizlik canlı yayınlandı.

Elektrik Dağıtım Firması Ekipleri de Destek Verdi

Belediye ekipleri, Uluabat, Dağkadı, Yolağzı, Eskikaraağaç ve Yenikaraağaç mahallelerindeki yuvalarda bakım gerçekleştirirken, zaman zaman elektrik dağıtım firması yetkilileri de destek verdi. Riskli bölgelerde teknik destek sağlayan ekipler, leyleklerin yuvalarına taşıdığı çeşitli materyalleri toplayarak temizliği tamamladı.

Leyleklerin Güvenliği İçin Yıllık Temizlik Çalışması

Yıllık olarak gerçekleştirilen bu temizlik çalışmaları sayesinde, leyleklerin yabancı materyal kaynaklı ölüm ve sakatlanma riski neredeyse sıfıra indirildi. Eskikaraağaç sakinlerinden Leyla Aldum’un talebi üzerine ekipler, bir direğe leylek yuvası platformu takarak çevreye katkı sağladı.

Belediye Başkanı: Vatandaşların Taleplerine Değer Veriyoruz

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kırsal mahallelerde yuvaları yakından takip ettiklerini belirterek, Avrupa Leylek Köyleri Birliği’nde Türkiye’yi temsil ettiklerini ve bu konuya özel hassasiyet gösterdiklerini açıkladı. Özkan, vatandaşların yuvalarla ilgili gelen tüm istek, öneri ve ihbarlarına değer verdiklerini vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.