DOLAR 34,1143 0.03%
EURO 38,0564 0.1%
ALTIN 2.801,86-0,02
BITCOIN 21189883,41%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Malezya’da Su Samurları Tarafından Kadına Saldırı

Malezya’da Su Samurları Tarafından Kadına Saldırı

ABONE OL
Eylül 12, 2024 19:11
Malezya’da Su Samurları Tarafından Kadına Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaban Hayvanları Beslenmek Tehlikeli Olabilir

Malezya’nın bir parkında meydana gelen olayda, su samurları park içindeki gölette yiyecek ararken bir kadına saldırdı. Su samurlarının yabani olduğu belirtilirken, Departman Direktörü Roland Oliver Niun, ziyaretçilerin hayvanları beslemesinin bu tür saldırgan davranış değişikliklerine yol açabileceği konusunda uyardı.

Güvenlik Önlemleri Arttırılıyor

Saldırı sonrasında su samurları hızla olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. Bölgeye yaban hayatı ekibi sevk edilerek su samurlarının takibi ve park çevresinde güvenlik önlemlerinin arttırılması için çalışmalar başlatıldı. Yetkililer, parkın çevresindeki çitlerin güçlendirileceğini ve hayvanların parka girişinin önüne geçileceğini duyurdu.

İnsan ve Yaban Hayvanları Arasındaki İlişki

Su samurlarının insanlara saldırdığı bu olay, Güneydoğu Asya’da ender görülen bir durum olmamakla birlikte dikkat çekti. 2021 yılında Singapur’da yaşanan benzer bir olayın ardından, yetkililer benzer saldırıların önüne geçmek için güvenlik tedbirlerini arttırma kararı aldı. Vatandaşlardan da su samurları ve diğer yaban hayvanlarıyla doğrudan temas kurmamaları konusunda uyarı yapıldı.

Su samurlarının insanlara saldırmasının ardından, Malezya’da yaban hayatını koruma çalışmaları daha da artacak gibi görünüyor. Bu tür olayların önüne geçmek için park yönetimi ve yetkililer daha sıkı önlemler almaya hazırlanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r