DOLAR 32,5884 0.28%
EURO 34,7589 -0.02%
ALTIN 2.491,600,30
BITCOIN 20690443,93%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Maylo, fotoğraf sergisiyle eğitimi destekliyor

Maylo, fotoğraf sergisiyle eğitimi destekliyor

ABONE OL
Ocak 26, 2023 07:47
Maylo, fotoğraf sergisiyle eğitimi destekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugüne kadar 20 binden fazla çocuğun eğitimine katkıda bulunan Maylo, sponsor olduğu “Put Your Lights On/Işıklarınızı Açın” sergisiyle eğitimi desteklemeyi sürdürüyor. Hakan Kürklü ve Yılmaz Bulut’un ev sahipliğini yaptığı sergiden elde edilecek gelir TEGV’e bağışlanıyor. 

Lila Group’un temizlik kâğıdı sektörünün yenilikçi ve samimi markası Maylo, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) iş birliğiyle eğitimi desteklemeye devam ediyor. Bu kapsamda; sponsorluğunu Maylo’nun yürüttüğü, 28 Ocak-18 Şubat 2023 tarihleri arasında İstanbul Caddebostan’daki Galeri Fe’de düzenlenen Hakan Kürklü ve Yılmaz Bulut’un “Put Your Lights On/Işıklarınızı Açın” adlı fotoğraf sergisinden elde edilecek tüm gelir TGEV’e bağışlanıyor.

Pazar ve Pazartesi günleri hariç 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek sergide kent ve insan farklı perspektiflerden yansıtılıyor. Yılmaz Bulut’un bazı karelerinde kalabalıklar içinde yalnız olmak anlatılırken; Hakan Kürklü ise her gün yanından geçip gidilen sokaklarda bakıp da görülmeyen mekânların estetik tatlarını görünür kılıyor. Sergide, ziyaretçilere bakma ve görme arasındaki farkın anımsatılması amaçlanıyor.

Türkiye’de temizlik kâğıdı sektöründe ilk sosyal sorumluluk projesini 2010 yılında hayata geçiren Maylo, 13 yıldır ambalajlarında TEGV logosuna yer vererek satışlarından elde edilen gelirin bir kısmını TEGV’e aktarıyor. Bugüne kadar 20 binden fazla çocuğun eğitimine dokunan Maylo, farklı proje ve iş birlikleriyle çocukların eğitimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Maylo Hakkında

Maylo, yenilikçi, kolay kullanım sağlayan pratik ürünleriyle iyi kaliteyi uygun fiyata almak isteyen tüketicilerin sevdiği Türkiye’nin en samimi temizlik kâğıdı markasıdır. Türkiye’de ilk kez DEV ürün konseptini ve Puf mendil ürünlerini tüketici ile buluşturan Maylo, geniş ürün portföyü ile akıllı alışveriş çözümleri sunar.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile kâğıt sektöründeki ilk sosyal sorumluk projesi kapsamında, 2010’dan bu yana ürünlerin satışından elde edilen gelirin bir kısmını TEGV’e bağışlanmaktadır. Bugüne kadar 20 binden fazla çocuğunun eğitimine destek olan Maylo’nun yeni projeleriyle daha fazla çocuğa ulaşması hedeflenmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.