DOLAR 32,4092 -0.13%
EURO 34,8280 0.17%
ALTIN 2.438,950,03
BITCOIN 2039693-1,55%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Her Maç Final Havasında”
  • Günün Manşeti
  • Spor
  • MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Her Maç Final Havasında”

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Her Maç Final Havasında”

ABONE OL
Nisan 12, 2024 17:08
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Her Maç Final Havasında”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emre Belözoğlu, Ligdeki Zorlu Maçlar Hakkında Konuştu

MKE Ankaragücü’nün teknik direktörü Emre Belözoğlu, takımının ligde oynayacağı her maçın final havasında geçeceğini ve karşılaşmaların kolay olmayacağını vurguladı. Belözoğlu, Gaziantep FK maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Sezonun Zor Geçen Süreci

Emre Belözoğlu, takımının son maçında alınan beraberliğe rağmen oyuncularının performansından memnun olduğunu belirterek, “Oyuncularımın iştahı ve arzusu çok iyi, bu beni mutlu ediyor.” dedi. Belözoğlu, gelecek maçların her birinin final niteliğinde olduğunu ve rakiplerin de kolay olmadığını belirtti.

Avrupa Hedeflerine Odaklanma

MKE Ankaragücü adına her maçın zorluğuna vurgu yapan Belözoğlu, sadece takımının durumuyla ilgilendiğini ve Avrupa hedeflerine ulaşabilmek adına ellerinde Türkiye Kupası olduğunu söyledi. Teknik direktör, önlerindeki maçlara odaklanarak adım adım ilerleyeceklerini belirtti.

Yarınki Maç ve Sakatlıklar

Belözoğlu, Gaziantep FK ile oynayacakları maçın önemine değinerek, taraftarları mutlu etmek istediklerini ifade etti. Takımda Alper dışında sakat futbolcu olmadığını belirten Belözoğlu, Garry Rodrigues’in durumunu da açıkladı. Teknik direktör, oyuncularının mücadele azminden memnun olduğunu belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.