DOLAR 32,4948 -0.17%
EURO 34,9837 0.36%
ALTIN 2.435,710,53
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Prefabrik Konteyner Projeleri

Prefabrik Konteyner Projeleri

ABONE OL
Eylül 6, 2022 07:06
Prefabrik Konteyner Projeleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kiralık konteyner ve prefabrik sistemlerin şu an için satışlarını yapmıyoruz öncelikle bu yazımızın başında belirtmek ister: bir diğer konumuz ise yazımızın başlığı olan konteyner ve prefabrik projeleri.

 

Firmamız birden fazla konteyner ve prefabrik ürünlerini üretmektedir. Bu nedenle konteyner prefabrik sistemlerinde yer alan birden fazla çözümlerimiz olduğundan dolayıdır ki son kullanıcıya yönelik tek kişilik çift kişilik veya en az 10 ve 15 yatakhanenin bir arada olabileceği özel konteyner çözümlerini üretmektedir.

 

Ürünlerimizin tüm plan ve projeleri 3 x 7 standart ölçüde olmak üzere aynı şekilde iki kız çarpı 6 ve hem düşük hem de daha fazla yüksek ölçülerde sizler için web sayfamızda yardımcı olabilmekteyiz.

 

Sadece konteynerlerde ürettiğimiz 2 40 çarpı 6 ve 3 x 7 ile beraber standart ölçüye sahip olan yapılarda bu ürüne yönelik hizmet yaptığımız anlaşılmasın nokta aynı şekilde ürünlerimizdeki kaliteleri gerek ürünün büyümesinde ve gerekse taşıyıcı sistemi güçlendirilmesinde de oldukça özen göstermekteyiz.

2+1 Prefabrik Ev Planları Hakkında

2+1 prefabrik ev planları çok geniş bir konudur. Esas itibari ile 35 metrekareden başlayıp 80 90 metrekare ve 98 metrekareyi de bulan geniş bir ölçü aralığındadır.

 

Bu gibi konutlara satın almak isteyen müşterilerimiz çekirdek aile olan veya tek kişi yaşayan insanlardır. Aynı şekilde 90 metrekare ve üstü ise biraz daha geniş aileler olmaktadır.

 

Prefabrik konutlarda 2+1 ölçülerin artmasında daha fazla alana sahip olmasının en önemli sebepleri arasında artan ihtiyaçlar yatmaktadır. Ürünlerimizin ölçülerinin artması ile beraber aynı şekilde fiyatlarında daha yüksek olmasını olmasını unutmayınız çünkü kalitenin artması ile beraber prefabrik konut sistemlerinde de gerekli çalışmalarda ve pazar araştırmasında rakiplerimizden incelemekteyiz.

 

Ürünlerimizin fiyatlarını belirlerken sektörün yurtdışından aldığı bütün tepkiler ve yurt içindeki hareketlerdeki dalgalanmalardan etkilendiğinden dolayı bu şekilde fiyatlarımızı müşterilerimizi fazla yansıtmamaya çalışıyoruz ama ne yazık ki son iki yıl içerisinde fiyatlar %60 civarında artmıştır.

Stüdyo Daireler Olan 1+1 Prefabrik Ev Planları

1+1 stüdyo daire diye ifade edilen planlarda genellikle villa yapımlarının görünümüne isteyen ve tek kişiden oluşan veya bir yazdığı bulunan yazın iş çıkışında tatilinde senelik izniyle giden müşterilerimizin tercih ettiği genel ölçüler olmaktadır.

 

Aynı şekilde bir artı bir hem prefabrik hem de konteyner sistemlerde danışmanlık ve büfe dahil olmak üzere güvenlik kulübeleri amacıyla da kullanıldığını bilmekteyiz. Bir artı bir olan ölçüdeki ürünlerimiz genel itibariyle prefabrik yapılar ise 45.000 en az 70-80 bin civarına kadar gitmektedir. Aynı şekilde ürünlerimizin konteyner sistemlerinde ise fiyatlar 32.000’den başlayarak aynı şekilde 50.000’e kadar bu baktığını unuttu biz artı bir sistemlerde esas itibariyle mutfak evyesinin de yer aldığı unutulmamalıdır.

 

Prefabrik sistemlerde mutfak dolaplarını mutlaka müşteri temsilcimizden bilgi alarak öğrenmeniz gerekmektedir. Mutfak dolabı dahil olmak üzere yer döşeme zemin döşeme işlemleri de fiyatlandırmalara dahil olmayan işlemlerdir.

100 m2 Prefabrik Ev Planları Hakkında Bilgi

100 metrekare prefabrik ev planları esas itibariyle orta segment eve ihtiyaç sahip olmak isteyen müşterilerimizin tercih ettiği planlar arasındadır. Ayrıca 105 metrekareden ve 130 metrekareye kadar aynı şekilde araştırmaların yer aldığı yani talebin olduğu bir 80.000 ile 130.000 arasında fiyatın olduğu segmentlidir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.