DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22421462,95%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Real Madrid, Kylian Mbappe’yi Transfer Etmek İçin Adımlarını Atıyor

Real Madrid, Kylian Mbappe’yi Transfer Etmek İçin Adımlarını Atıyor

ABONE OL
Şubat 16, 2024 14:06
Real Madrid, Kylian Mbappe’yi Transfer Etmek İçin Adımlarını Atıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fransız Futbolcunun Ayrılma Kararı İspanyol Basınında Geniş Yankı Buldu

Fransız basınında çıkan haberlere göre, PSG’nin genç yıldızı Kylian Mbappe, sezon sonunda kulüpten ayrılacağını Başkan Nasser Al Khelaifi’ye iletti. Bu haber, İspanyol basınında da büyük bir ilgiyle karşılandı.

Real Madrid, Mbappe’nin Transferi İçin İyimser

Marca, As, Mundo Deportivo, El Pais, La Vanaguardia, La Razon gibi İspanyol gazeteleri, Mbappe’nin ayrılık kararının ardından Real Madrid’in transfer için umutlandığını belirtti. İspanyol kulübü, bu konuda sessiz kalmayı tercih ederken, fair play kuralları çerçevesinde PSG ile işbirliği yapacak ve transfer için detayları müzakere edecek.

Mbappe’nin Yüksek Maaşı Sorun Yaratıyor

Bu transferde en büyük sorun, Mbappe’nin yüksek maaşı. Fransız oyuncunun PSG’den yıllık 72 milyon avro brüt maaş alması, Real Madrid’in dengelerini sarsabileceği için kabul edilemez olarak değerlendiriliyor. İspanyol kulübü, 2030 yılına kadar geçerli olacak ve yıllık 50 milyon euro ile sınırlı bir sözleşme teklif etmeye hazır olduğu iddialar arasında yer alıyor.

Real Madrid’de Bazı Oyuncuların Rolü Azalabilir

Mbappe’nin transferi halinde Real Madrid’de bazı oyuncuların rolünde değişiklikler olması bekleniyor. Luka Modriç’in ayrılmasının kesinleşeceği, Rodrygo, Brahim ve Endrick’in sürelerinin azalabileceği ifade ediliyor. Ancak bu transferin gerçekleşmesi durumunda Real Madrid’in Mbappe’nin imaj haklarından da pay almak isteyeceği belirtiliyor.

PSG, Neymar ve Messi Sonrası Bir Dönem Sonlandırıyor

PSG, Neymar ve Messi’den sonra Mbappe’yi de kaybetmesiyle birlikte yeni bir döneme adım atmaya hazırlanıyor. PSG’nin Zaire-Emery, Barcola, Simons gibi genç yeteneklere yöneleceği spekülasyonları da gündemde.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.