DOLAR 32,3928 -0.15%
EURO 34,7938 0.13%
ALTIN 2.434,61-0,15
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Russell Crowe, Gladyatör Filmindeki Performansıyla Gerçek Bir Savaşçıyı Andırıyor
  • Günün Manşeti
  • Magazin
  • Russell Crowe, Gladyatör Filmindeki Performansıyla Gerçek Bir Savaşçıyı Andırıyor

Russell Crowe, Gladyatör Filmindeki Performansıyla Gerçek Bir Savaşçıyı Andırıyor

ABONE OL
Şubat 19, 2024 20:03
Russell Crowe, Gladyatör Filmindeki Performansıyla Gerçek Bir Savaşçıyı Andırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oscar Ödüllü Oyuncunun Zorlu Anı: Robin Hood Filminde Yaşadığı Kaza

Russell Crowe, 2010 yılında Robin Hood filminin çekimleri sırasında yaşadığı küçük bir aksilikle gerçek bir savaşçı gibi davrandığını ortaya koydu. Oyuncu, o dönemde atladığı kale kapısının üzerine ağır bir şekilde düşerek her iki bacağını kırdığını belirtti. Ancak yaralarına rağmen çalışmaya devam eden Crowe, yaşadığı acıları şu sözlerle anlattı: “Kaya gibi sert, engebeli bir zemine atladım. Atlarken ‘Bu canımı acıtacak’ diye düşündüğümü hatırlıyorum.”

İyileşme Süreci ve Azim Dolu Çalışma

59 yaşındaki Russell Crowe, her iki topuğuna ağır bir şekilde düşmesine rağmen film çekimine devam etti. Crowe, yaşadığı acıyı şu cümlelerle dile getirdi: “Yürümenin bile zor olduğu birkaç hafta oldu.” Oyuncu, yaşanan kazanın üzerinden on yıl geçtikten sonra ağrı hissetmeye başladığında doktora gittiğinde şoke edici bir gerçekle karşılaştığını belirtti. Röntgen sonucunda, her iki kaval kemiğindeki kırıkların kalıntıları görülünce Crowe, “Görünüşe göre o filmi iki kırık bacakla bitirdim” dedi. Ancak Crowe, alçı, atel veya ağrı kesici kullanmaksızın sadece çalışarak ve zamanla iyileşerek başarısını taçlandırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.