DOLAR 32,3189 0.2%
EURO 35,1079 -0.07%
ALTIN 2.295,470,81
BITCOIN 23048032,07%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sagop Rzayeff ile Nihad Aliyev’den düet

Sagop Rzayeff ile Nihad Aliyev’den düet

ABONE OL
Ocak 27, 2023 12:21
Sagop Rzayeff ile Nihad Aliyev’den düet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Sagop rzayeff ile ünlü rapçi Nihad Aliyev’dan yeni düet. Söz ve müziği Sagop rzayeff, Nihad Aliyev imzalı bu eğlenceli şarkı hareketli geçen bir gecenin hikayesini anlatıyor
Biri YouTube’da ve Instagram’da organik müzik konseptiyle ürettiği videolarıyla büyük başarı yakalayan ve ciddi bir hayran kitlesi edinen, geçtiğimiz yaz Ziynet Sali ile yaptığı “Hadi Git” düetiyle 10 milyondan fazla izlenen Sagop Rzayeff, diğeri birbiri ardına yayımladığı “Kum”, “Cehennem ” ve Şamil ile birlikte seslendirdiği “Kıskanç” şarkılarıyla kısa sürede rap dünyasının gözde isimlerinden biri olan Nihad Aliyev … Bu ikili bir araya geldi ve ortaya “Daha Yeni Başladı” çıktı…
Wovie etiketiyle yayımlanan sözü ve müziği Sagop Rzayeff, Nihad Aliyev, düzenlemesi Sagop Rzayeff imzalı bu eğlenceli şarkı hareketli geçen bir gecenin hikayesini anlatıyor.
GELECEĞİN DÜNYASINA GÖNDERME! İLK KEZ BİR KLİPTE ROBOT MAHKUM KULLANILDI!
Ahmet Yorgun yönetmenliğinde çekilen klipte ilk kez robot mahkum kullanıldı, değişen teknoloji ile ileride robotların da suç işleyebileceğine ve mahkum olabileceğine dikkat çekildi.
Beylik Fabrikası’nda 15 kişilik sanat ekibi tarafından Amerikan hapishane ortamının oluşturulduğu bir platoda çekilen video klipte 20 kişilik cast ve dansçılar rol aldı.
Klipte her şey normal bir hapishane rutininde yaşanırken Sagop Rzayeff ve Nihad ikilisinin içeri girmesiyle hapishane kulübe dönüşerek eğlenceli bir hal alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.