DOLAR 32,5264 0.23%
EURO 34,8806 0.35%
ALTIN 2.474,210,50
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TEKNO-GÜZELLİK LİDERİ L’ORÉAL GRUP,  YENİLİKÇİ VE CESUR SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TAAHHÜTLERİNİ   SOMUT ADIMLARLA HAYATA GEÇİRİYOR!
  • Günün Manşeti
  • Teknoloji
  • TEKNO-GÜZELLİK LİDERİ L’ORÉAL GRUP, YENİLİKÇİ VE CESUR SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TAAHHÜTLERİNİ SOMUT ADIMLARLA HAYATA GEÇİRİYOR!

TEKNO-GÜZELLİK LİDERİ L’ORÉAL GRUP, YENİLİKÇİ VE CESUR SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TAAHHÜTLERİNİ SOMUT ADIMLARLA HAYATA GEÇİRİYOR!

Çevre felaketleri, küresel ısınma, kirlilik gibi birçok konunun uluslararası çapta gündeme geldiği 22 Nisan Dünya Günü’nde L’Oréal Grup; 2030 hedeflerini kapsayan global sürdürülebilirlik programı “Gelecek için L’Oréal” (L’Oréal For the Future) ile hayata geçirilen yenilikçi projelerine bir kez daha dikkat çekiyor. L’Oréal Grup, “Gelecek için L’Oréal” ile dünyanın sınırlı kaynaklarına ve toplumların içinde bulunduğu koşullara saygılı, yeni nesil bir değişim modeli yaratmayı amaçlıyor.

ABONE OL
Nisan 26, 2022 11:48
TEKNO-GÜZELLİK LİDERİ L’ORÉAL GRUP,  YENİLİKÇİ VE CESUR SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TAAHHÜTLERİNİ   SOMUT ADIMLARLA HAYATA GEÇİRİYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

L’Oréal Grup, kaynakları sınırlı olan dünyaya saygılı ve beraber çalıştığı topluluklara adil davranan bir şirket olmak üzere çevreye doğrudan etkisini azaltmaya devam ederken tedarikçilerini ve tüketicilerini de kapsayacak şekilde tüm aktivitelerinin etkilerini azaltmak üzere çalışıyor.

L’ORÉAL GRUP, MARKA PROJELERİYLE SÜRDÜRÜLEBİLİĞE ÖNCÜLÜK ETMEYE DEVAM EDİYOR.

 

GJOSA WATER SAVER DUŞ BAŞLIĞI

 

TIME Dergisi tarafından 2021 yılının en iyi inovasyonları arasında gösterilen Water Saver duş başlığı; yüksek basınçlı, bir akışta birbirine çarpan mikro iyonlu damlacıklar oluşturarak çalışıyor ve her bir yıkama su tüketimini %65’e kadar azaltabiliyor. Water Saver bu özelliğiyle kuaför yıkama alanlarında %65’e kadar su tasarrufu sağlamak için patentli su parçalama teknolojisinden yararlanan dünyadaki ilk duş başlığı olma özelliğini taşıyor. Water Saver başlığı ile saçtaki şampuanı arındırmak için 7 litre yerine sadece 2,4 litre su kullanmak yeterli. 100.000 güzellik salonunun L’Oréal Water Saver teknolojisi kullanması halinde 6,8 milyar litreye kadar su tasarrufu sağlanabiliyor.

 

Patentli Su Parçalama Teknolojisi

  • Su damlaları maximum performansta durulama gücüne sahip.
  • 10 kata kadar daha küçük damlalar ile 5 kata kadar daha fazla damla etkisi sağlıyor.
  • Profesyoneller ile birlikte tasarlandı.

 

L’ORÉAL PROFESSIONNEL SERIE EXPERT SERİSİ

  • Tüm ürünlerde %95’e kadar geri dönüştürülmüş plastik kullanılıyor.
  • Üretim fabrikası, CO2 nötr olarak üretim yapıyor.
  • Üretim süreçlerinde kullanılan suyun %100’ü geri dönüştürülüyor.

L’ORÉAL PROFESSIONNEL DIA LIGHT SERİSİ

  • %95’i geri dönüştürülmüş alüminyumdan üretilen tüp.
  • %100 geri dönüştürülmüş plastikten üretilen kapak.
  • Geri dönüştürülülebilir kartondan üretilen karton kutu.

KIEHL’S FUTURE MADE BETTER PROGRAMIYLA DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN ECORDING İŞ BİRLİĞİ

Kiehl’s’ın global iklim krizine karşı çevre teknolojileri geliştiren bir sosyal girişim olan ecording ile yaptığı iş birliğiyle her bir Kiehl’s alışverişi, doğaya ecoDrone ile bırakılan bir tohum olarak geri dönüyor. Türkiye’nin ağaçlandırılmasına ve gezegenimizin geleceğine katkı sağlıyor.

Kiehl’s Future Made Better programı kapsamında tüm Kiehl’s ambalajlarını geri dönüştürürüyor. Mağazalarda sertifikalı yenilenebilir enerji kullanıyor. Geri getirilen her bir Kiehl’s ambalajı için yıldız kazanan tüketiciler, topladıkları yıldız sayısına göre ödüller kazanıyor.

L’ORÉAL PARIS “STAND UP SOKAK TACİZİNE KARŞI DUR” PROGRAMI 

L’Oréal Paris “Stand Up Sokak Tacizine Karşı Dur” programı ile toplumu sokak tacizine karşı eğitmeyi ve bilinçlendirmeyi odağına alıyor. Uluslararası sivil toplum kuruluşu Hollaback iş birliğiyle geliştirilen, basit, güvenli ve verimli 5D methodu, eğitimlerle kitlelere ulaştırılıyor. Program Türkiye’de Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi’nin lokal partnerliğinde sürdürülülüyor.

  • Türkiye’de 2021’in ortasında başlayan aktivasyon ile 14.000 kişiyi eğitim verme hedefinin 3,5 katına çıkarak toplamda 50.000 kişiyi eğitim verildi.
  • 29 milyon kişiye ulaşılarak sokak tacizi konusunda farkındalık kazandırıldı.
  • Türkiye, 2021’de dünya çapında en çok kişiyi eğiten 3. ülke oldu.

L’Oréal Paris Türkiye, Stand Up Sokak Tacizine Karşı Dur programı ile Mixx Awards’da Kar Amacı Gütmeyen Projeler Kategorisi’nde bronz ödül kazandı.

GARNIER GREEN BEAUTY: “YEŞİLE BAĞLILIK SÖZÜ”

“YEŞİL BİR ADIM” KAMPANYASI 

Garnier, “Yeşil Bir Adım” kampanyası özelinde hazırlanan videonun sosyal medyada yapılan her bir paylaşımı için sivil toplum kuruluşu “Plastics for Change” iş birliğiyle 5 plastik şişeyi geri dönüştüyor. Kampanya kapsamında, kendi yeşil adım videolarını çekerek paylaşım yapan herkes için ise 10 plastik şişe geri dönüştürülüyor.Bu kampanya ile 2 milyon plastik şişeyi geri dönüştürmeyi ve yeşil adımlarımızı paylaşarak farkındalık yaratmayı hedefliyor.

LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS KARTON PAKETLEME MALZEMELİ ÜRÜN

La Roche-Posay, yaşadığımız çevreye saygılı ürünler ve ambalajlar sunmayı hedefliyor. Bu taahüdün ilk adımı olarak Anthelios güneş koruyucu ürününü geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak üretilen ambalajıyla tüketicilerine sunuyor.

  • Ambalajdaki plastik kullanımı %45 oranında azaltıldı.
  • 2025 yılına kadar %70 (geri dönüştürülmüş) plastikten üretilen ambalajlar ile devam ederek 10.000 ton saf plastik tasarrufu sağlanması hedefleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.