DOLAR 32,3189 0.2%
EURO 35,1079 -0.07%
ALTIN 2.295,470,81
BITCOIN 23048032,07%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TEMİZLİK YENİLİKLE BULUŞUYOR

TEMİZLİK YENİLİKLE BULUŞUYOR

ABONE OL
Eylül 12, 2022 18:13
TEMİZLİK YENİLİKLE BULUŞUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Temizlik, özen ve dikkat gerektiren bir iştir. Yapılan bir dikkatsizlik sonucunda temizlenen yüzeyde maddi hasar meydana gelme olasılığı oldukça yüksektir. Bizler de SGT Temizlik ailesi olarak üzerinize binen gerek maddi gerekse manevi yükün farkındayız. Uzman İstanbul temizlik firması olan SGT, profesyonel donanımlarıyla ve çalışanlarıyla İstanbul’da hizmetinizde.

Neden SGT Temizlik?

 

SGT temizlik, İstanbul’da güvenilir hizmet veren bir dış cephe temizlik şirketi’dir. Bizler, temizlik yapılacak alanın boyutuna, şekline takılmadan gerek ticari binalarınızda ve ofislerinizde gerekse huzur bulduğunuz evlerinizde tamamen size özel temizlik hizmeti sunuyoruz. Her zaman basit bir yüzeyle karşılaşmayacağımızı biliyoruz. Bu yüzden de her türlü karmaşık işleme karşı yetenekli ekiplerle çalışmalarımızı yürütüyoruz.

İsteklerinizi Uzman Görüşüyle Buluşturuyoruz

 

Temizlik konusunda tek bir görüşten bahsetmek imkânsızdır. Her evin ve her kişinin temizlik anlayışı farklıdır. Tek bir stilin herkese uymadığının farkındayız. SGT ailesi olarak İstanbul’da dış cephe temizlik firması olarak sizlere hizmet ederken önceliğimizi ihtiyaçlarınızı anlamaya ayırıyoruz. Sizlerin görüşünü aldıktan sonra gereksinimlerinize uygun, detaylı bir çalışma planı hazırlayarak kollarımızı sıvıyoruz.

Zamandan ve Harcamadan Tasarruf Edin

Temizlik, yalnızca doğru malzemelere erişmekle sınırlı kalan bir iş değildir. Malzemelerin doğru zamanda doğru yerde kullanılması gerekirken aynı zamanda da yaptığınız için harcadığınız para ve zamana değiyor olması gerekir. Son derece güvenli, çevreyle uyumlu malzemeleri kullanırken aynı zamanda en iyi ekiple çalışan SGT Temizlik, temizlik işlemini tahmininizden çok daha kısa sürede ve maliyetle gerçekleştirir.

 

Standart Değil, Olağanüstü Çalışıyoruz

SGT, dış cephe temizlik şirketlerinin standart kalıplarından oldukça uzaktır. Sizleri de standartlardan uzaklaştırıp, olağanüstü temizlik ile tanıştırıyoruz. Bunları nelerle sağlıyoruz?

  • Sağlıklı iletişim kurarak fikirlerinizi alıyoruz
  • Alanında uzman kişilerle güvenilir bir temizlik hizmeti sunuyoruz
  • Yüzeysel değil, derinlemesine temizlik yapıyoruz
  • Doğayla dost, kaliteli malzemeler kullanıyoruz

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.