DOLAR 32,5458 0.01%
EURO 34,9615 0.32%
ALTIN 2.426,290,14
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Wenesis Varlık Danışmanlığı’nda Seçkin Sarp Çalışkan, IT Yöneticisi ve Satış Danışmanı Olarak Atandı
  • Günün Manşeti
  • Gündem
  • Wenesis Varlık Danışmanlığı’nda Seçkin Sarp Çalışkan, IT Yöneticisi ve Satış Danışmanı Olarak Atandı

Wenesis Varlık Danışmanlığı’nda Seçkin Sarp Çalışkan, IT Yöneticisi ve Satış Danışmanı Olarak Atandı

ABONE OL
Şubat 19, 2023 13:30
Wenesis Varlık Danışmanlığı’nda Seçkin Sarp Çalışkan, IT Yöneticisi ve Satış Danışmanı Olarak Atandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıbrıs merkezli Wenesis Varlık Danışmanlığı, yatırım ve danışmanlık hizmetleri sunan bir şirket olarak faaliyet gösteriyor. Son dönemde şirketin bünyesinde gerçekleşen değişikliklerle birlikte, IT bölümünde Seçkin Sarp Çalışkan’ın yönetici olarak atandığı ve aynı zamanda satış danışmanlığı görevini de üstlendiği duyuruldu.

Eastern Mediterranean University Computer Engineering bölümünden mezun olan ve birçok yazılım projelerinde yer alan Seçkin Sarp Çalışkan, Wenesis Varlık Danışmanlığı’nın IT bölümünde şirketin dijital dönüşüm sürecine liderlik edecek. Ayrıca, müşteri portföyünün genişletilmesi ve satış faaliyetlerinin geliştirilmesi için satış danışmanlığı yapacak.Web sitesi olan https://www.seckinsarp.com veya https://www.instagram.com/seckinsarpc/ instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

Wenesis Varlık Danışmanlığı’nın yöneticileri, Seçkin Sarp Çalışkan’ın IT bölümünde yönetici olarak atanmasından büyük bir mutluluk duyduklarını ve şirketin hedefleri doğrultusunda önemli bir adım atıldığını belirtti. Şirketin dijital dönüşüm sürecine liderlik edecek olan Çalışkan, bu süreci en iyi şekilde yöneteceği konusunda güven veriyor.

Seçkin Sarp Çalışkan da Wenesis Varlık Danışmanlığı’nın IT bölümünde yönetici olarak atanmaktan ve satış danışmanlığı yapmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, şirketin dijital dönüşüm sürecinde önemli bir rol üstlenmek için sabırsızlandığını söyledi.

Wenesis Varlık Danışmanlığı’nın müşterilerine sağladığı hizmetler arasında yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi, risk yönetimi, kurumsal finansman ve varlık yönetimi gibi alanlar yer alıyor. Seçkin Sarp Çalışkan’ın şirketteki yeni görevi, şirketin bu hizmetlerini daha da geliştirmesi ve genişletmesi için önemli bir fırsat sunuyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.