DOLAR 32,3858 -0.18%
EURO 34,8047 0.15%
ALTIN 2.434,35-0,16
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bilensoft Medya Faaliyetlerine Bir Yenisini Daha Ekliyor

Bilensoft Medya Faaliyetlerine Bir Yenisini Daha Ekliyor

ABONE OL
Temmuz 31, 2023 11:07
Bilensoft Medya Faaliyetlerine Bir Yenisini Daha Ekliyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursa’da faaliyet gösteren AKINSOFT Bursa Bölge bayiliği yapan ve E-İMZA çözüm ortağı olan Bilensoft Medya Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor.

Bursa Firmaları içinde Son Bir Yılda Müşteri Portföyüne 346 firma ekleyip ve 112 Web sitesi açtı, 151 adet kurumsal Akınsoft Muhasebe programının satışını yaparak yine son bir yıl içerisinde Ayyıldız İmza ile iş ortağı olarak anlaştı.

Bilensoft Medya Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bursa’nın Yıldırım ilçesinde Şükraniye Mahallesi 10.Yeni Sokak No.2 adresinde faaliyet göstermektedir.Şirket kurucusu Kutay BİLEN yeni sezonda %30 büyümeyi hedeflemekte ve Bursa’da Akınsoft ve Yazılım Bayiliği yapmak isteyen firmalara kapılarının açık olduğunu mutlaka www.bilensoft.com adresini ziyaret etmeleri gerektiğini bayilik şartları ve koşulları, kar marjları ile gelir elde edebileceklerini ve müşlterilerine alternatif sunabileceklerini belirtti.

Bilensoft Sanal Sunucu merkezi hizmeti vererek müşterilerine bulut server işlemlerini sağlıyor, hosting  ve domain satışlarını yetkili firma olarak devam ettirmektedir.Bilensoft Bayileri arasında Bursa’da Faliyet göstermekte olan ve 19.Bonus döneminde ödül kazanan bayileri

  1. Bayi Mert Bilişim Hizmetleri  – Çeyrek Altın
  2. Bayi Sanal Bilgisayar – Aşkania tatil
  3. Teknoloji Outled – Başarı Plaketi

Almaya hak kazanmışlardır . Kendilerini tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

KUTAY BİLEN

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.