DOLAR 32,3577 0.32%
EURO 35,1439 0.02%
ALTIN 2.301,891,08
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eddy Akımlı Ayırıcı Verimliliği Artırıyor

Eddy Akımlı Ayırıcı Verimliliği Artırıyor

ABONE OL
Ağustos 5, 2022 11:48
Eddy Akımlı Ayırıcı Verimliliği Artırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

 

Ayrıştırıcı işlemler için tasarlanmış bir sistem olan eddy akımlı ayırıcı, atıklar içerisinden ametal gibi nötr malzemeler aracılığıyla demir parçalarını ayırma işleminin adıdır. Manyetiğin tersten yönelmesiyle metal içerisinde girdap akımını oluşturur. Oluşan itme kuvveti ise manyetiğin tersten yönelmesiyle malzemeyi manyetik alanın dışarısına iteler. Bu sistem doğal çevre zararına da engel olmaktadır. Atık malzemeler içerisinden, manyetik olan ve olmayanlar özel olarak tasarlanan sistemi sayesinde kolayca ayrıştırılabilirler. Bas-tr tarafından eddy akımlı ayırıcının, muadillerine göre oldukça üstün işlevlere sahip bir şekilde üretimi gerçekleştirilmiştir.Sistem oldukça özel nitelikte dolum bölmesine sahiptir. Bu hazneye ayrıştırma işlemine tabii tutulacak olan malzemeler atılmaktadır. Böylece, ayrıştırma işlemi gerçekleştirilmektedir.

Kullanım avantajı oldukça fazla olan eddy akımlı ayırıcı sistemi, insan gücüne ihtiyaç duymaz ve maliyeti oldukça minimum düzeylere düşürmektedir. Yüksek bir çalışma performansı olan bu sistem, çalışmak için ilave bir müdahaleye ve temizlenmeye ihtiyaç duymamaktadır. Paslanmaz çelik malzemesi ile kaliteli ve kullanım ömrü uzundur. Yaptığı iş ve kullanım amacına göre sistemlerin en iyisini üreten Bas-tr.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yüksek Etki Gösteren Sistem

Metal temel tabanlı malzemeler, ayırma işlemlerinde yüksek etki gösteren bir sisteme sahiptirler. Bu sebeple de geri dönüşüme dair iş kolunun vazgeçilmezi haline gelmişlerdir. Hazneye işleme tabii tutulmak amacıyla doldurulan metaller, en basit şekilde bu yolla ayrıştırılabilir. Haznesinin büyüklüğü sayesinde, kocaman metal karışımları bile tek bir hamlede ayrıştırabilen bir performans gücüne sahiptir. Yüksek performansı sayesinde sınıfında öncü konumundadır. Mıknatıs, sistemin kalitesini belirler. İşletmelerin , iş gücüne karşı en fazla katkı aldıkları sistem bu sistemdir. Oldukça düşük bir verimlilik ile yüksek kalitede performans sergileyebilmesi, bu sistemi vazgeçilmez yapmaktadır. Uzun ömürlü kullanım sunan bu sistem dayanıklılık açısından da aşırı sağlam bir özellik gösterir. Eddy akımlı ayırıcıyı en kaliteli malzemeler ve yüksek teknolojiyle birleştiren Bas-tr firması, yıllardan beri deneyim sahibi, başarılı kadrosuyla her zaman hizmetinizdedir.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.