DOLAR 32,3316 0.24%
EURO 35,0950 -0.11%
ALTIN 2.296,700,85
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

HARUN KARABULUT KİMDİR ?

HARUN KARABULUT KİMDİR ?

ABONE OL
Temmuz 16, 2022 17:38
HARUN KARABULUT KİMDİR ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1992 doğumlu evli ve 1 kız çocuğu babası HARUN KARABULUT DİYARBAKIRLI OLUP İSTANBUL GÜNGÖREN DOĞUMLUDUR.
Bayrampaşa İnönü Meslek Lisesi bitiren HARUN, üniversiteyi Kapadokya MYO’da okuyup Uçak Teknisyenliği bitirmiştir. Askerliğini Edirne Süloğlunda yapıp ticari hayatına başlayalı 7 sene olmuştur. Ticari hayatına aile şirketinde tekstilde başlamıştır ve aile şirketi ile değilde kendi hevesi olan araba işleriyle devam etmek istemiştir. Hayallerinin peşinde koşmaya başlayan KARABULUT bu durumda OTO kiralama işiyle başlamış olup kısa sürede gayrimenkul işine girmiştir. 2020’ de hayali olan galeri işine başlamış ve devam etmektedir.
Lüx araç kiralama hizmetleri veren ayrıca Lüx Araç satış işlemleri olan Karabulut.
2018 yılından itibaren Otomobil sporlarıyla uğraşıp profosyonel olarak hobi amaçlı DRİFT yapan Harun KARABULUT ünlü sanatçıların, tanınmış kişilerin film, dizi ve şarkı çekimlerinde arabalarıyla profesyonel şekilde drif, ralli ve drag showları yapıyor.
Sosyal medyaya yeni yeni tanışan Karabulut bu kadar kısa sürede bu kadar çaba sarf ederek profesyonel çekimler videolar kullanarak işinin hakkını veriyor. Sosyal medyaya gündem gibi oturacak Karabulut güzel çalışmaların yolda olduğunun ve halkın beklentisini fazlasıyla karşılayacağının açıklamasını yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.