DOLAR 32,5770 0.29%
EURO 34,7408 -0.09%
ALTIN 2.522,651,56
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yusuf GÜLTEKİN’den Sürpriz Jumanji Konseri

Yusuf GÜLTEKİN’den Sürpriz Jumanji Konseri

ABONE OL
Haziran 24, 2022 06:08
Yusuf GÜLTEKİN’den Sürpriz Jumanji Konseri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Son olarak; Yaptığı şarkılarla adından söz ettiren Sanatçı Yusuf GÜLTEKİN söz ve müziği kendi ait olan şarkılarının yanı sıra, 7 farklı ülkeden düet teklifleri aldığı ve projeye ilk olarak Azarbaycan Türkiye ile start vereceğini açıklayarak tüm hayranlarını sevindirmişti..
Sanatçı Yusuf GÜLTEKİN sosyalmedyadan paylaştığı konser haberi yaza tam gaz giriş yapacağının sinyalinide vererek sevenlerine büyük sürpriz yaptı.
Sosyal medyada konser haberini duyurmasıyla birlikte, Yusuf GÜLTEKİN’in takipçilerinden  birçok hayranı, özellikle yurt dışında yaşayan Türk hayranları Türkiye’ye gelmek için bilet aldığını kendi hesaplarından paylaşmaya başladı.

Yusuf GÜLTEKİN Jumanji  Concept’te sevenleriyle buluşmaya hazırlanırken, Marmaris’te
magazincilerin objektiflerine  takıldı.. Muhabirlerimizi kırmayıp ufak bir röportaj veren Yusuf GÜLTEKİN” Öncelikle; 25 Haziran 2022 Cumartesi gecesi  Jumanji  Concept’te canlı performansı dinlemek için gelecek olan tüm sevenlerime yoğun ilgiden dolayı çok teşekkür etmek istiyorum.” dedi .
Muhabirlerin  yaz konser turunuz nerelerde olacak? sorusu üzerine;
Bir sonraki konserler Alamnya, Hollanda, Belçika gibi planlandı, sosyal medya hesabımdan türm sevenlerime konser tarihlerimi paylaşacağım dedi.
Yusuf GÜLTEKİN  Hızlıca muhabirlerimizin yanından teşekkür ederek ayrıldı.

Yusuf GÜLTEKİN’in Jumanji Consept Konser detayları…


Yusuf GÜLTEKİN 25 Haziran 2022 Cumartesi /Jumanji  Concept Konseri
Adres: Dalyan, İztuzu Cd., 48600 Ortaca/Muğla – Jumanji  Concept
Konser hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için  Jumanji  Conceptin sosyal medya adreslerindeki iletişim bilgilerinden Yusuf GÜLTEKİN konseri hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.