DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ABB Başkanı ve CHP Başkan Adayı Mansur Yavaş Elmadağ’da Konuştu

ABB Başkanı ve CHP Başkan Adayı Mansur Yavaş Elmadağ’da Konuştu

ABONE OL
Mart 26, 2024 22:04
ABB Başkanı ve CHP Başkan Adayı Mansur Yavaş Elmadağ’da Konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mansur Yavaş’ın Elmadağ Hasanoğlan’da İftar Programı’nda Yaptığı Konuşmadan Öne Çıkanlar:

Hizmet Anlayışı: Mansur Yavaş, beş yıldır farklı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet ettiklerini ve vatandaşın yeşile yapılan yatırımlara destek verdiğini vurguladı.

Proje Odaklı Çalışma: Yavaş, asli ihtiyaçlara odaklanarak vatandaşın gerçek ihtiyaçlarına yatırım yaptıklarını belirtti ve çöp projelere para ayrılmasını eleştirdi.

Sosyal Belediyecilik: Ankara’da sosyal belediyeciliğin önemine dikkat çeken Yavaş, 200 bin aileye Başkent Kart ile çeşitli destekler sunduklarını ve çocukların eğitimine katkı sağladıklarını açıkladı.

Mal Beyanı ve Şeffaflık: Yavaş, belediyecilikte zihniyet değişiminin önemine vurgu yaparak hesap verme ve şeffaflık politikalarını benimsediklerini ve mal beyanlarını açıkladıklarını belirtti.

İşsizlik ve KPSS Sınavı: İşsizlik sorununa dikkat çeken Yavaş, rakibine çocuklarının KPSS sınavına girmesi konusunda sorular yöneltti ve şeffaf olmayan politikaları eleştirdi.

Terör ve Dış Politika: PKK’lı saldırıları kınayan Yavaş, Dışişleri Bakanı’nın Belçika’daki Türkleri savunmaya yönelmesi gerektiğini vurguladı ve adil olunması gerektiğini ifade etti.

Duruş ve Temsil: Mansur Yavaş, seçim çalışmalarında sade ve mütevazı bir yaklaşım sergilediğini ve Ankara’da seçimlerde rekor oy alarak halkın desteğini aldığını belirtti.

Yavaş, konuşmasında hizmet, şeffaflık, sosyal belediyecilik ve adalet odaklı bir belediyecilik anlayışını vurgulayarak seçimlerdeki iddiasını ortaya koydu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.