DOLAR 32,2582 -0.01%
EURO 34,7007 -0.07%
ALTIN 2.394,01-0,25
BITCOIN 1991520-2,05%
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak İstifa Etti

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak İstifa Etti

ABONE OL
Şubat 26, 2024 14:08
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak İstifa Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor Mağlubiyeti Sonrası Açıklama

Adana Demirspor, Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor’a deplasmanda 1-0 mağlup oldu ve galibiyet hasretini 10 maça çıkardı. Bu mağlubiyetin ardından kulüp başkanı Murat Sancak, istifa kararı aldı.

Murat Sancak’ın Açıklamaları

Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ”Çok değerli Adanademirspor taraftarları… Şu dakika itibarıyla başkanlığı Metin Korkmaz’a devrediyorum. Niye, niçin diye sorgulamayın, öyle gerektiği için. Nedenini ve niçinini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden çok ricam Metin Korkmaz’ın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin. Bana saygı duyuyorsanız ve bu takımı seviyorsanız destek verin. Daha güçlü yarınlara diyorum ve hakkınızı helal edin. Benim hakkım varsa helaldir. Allah’a emanet olun. Bu takım ligte kalacaktır merak etmeyin. Ama bu hale gelmesine sebep olanlarla birebir uğraşacağıma ve daha yüksek sesle uğraşacağıma emin olun ve bana güvenin.” şeklinde konuştu.

Genel Menajer Metin Korkmaz’a Devredildi

Murat Sancak, istifasının ardından kulübün genel menajeri Metin Korkmaz’a görevi devrettiğini duyurdu. Sancak, camiadan helallik isteyerek, takımın daha güçlü yarınlara ilerleyeceğine inandığını vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.