DOLAR 32,3608 -0.39%
EURO 34,7596 -0.18%
ALTIN 2.392,39-1,24
BITCOIN %
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara’da Eryaman Semtinde Kadın Cinayeti

Ankara’da Eryaman Semtinde Kadın Cinayeti

ABONE OL
Nisan 19, 2024 22:04
Ankara’da Eryaman Semtinde Kadın Cinayeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eşinden Şiddet Gördüğünü İddia Eden Kadın Öldürüldü

Ankara’nın Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman semtinde yaşanan olayda, Yonca Kazan Coşkun isimli kadın 15 Nisan’da hayatını kaybetti. Yonca Kazan Coşkun, 2013 yılında belediyede temizlik görevlisi olan Kerim Coşkun ile evlenmişti. Ancak pandemi döneminde aralarında başlayan geçimsizlik sonrasında eşinden şiddet gördüğünü iddia ederek 7 ay önce boşanma kararı almıştı.

Cinayetin Detayları

Yonca Kazan Coşkun, eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırarak boşanma davası açmış ve annesinin yanına taşınmıştı. Ancak Kerim Coşkun, uzaklaştırma kararının sona ermesinin ardından oğullarının cep telefonundan annelerine mesaj göndererek onu eve çağırdı. Yonca Kazan Coşkun, oğlunun hasta olduğunu düşünerek kapıyı açtığında eşi Kerim Coşkun tarafından bıçaklandı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yonca Kazan Coşkun’un katili Kerim Coşkun, polis ekiplerine teslim oldu ve tutuklandı.

Aile ve Tanıkların İfadeleri

Yonca Kazan Coşkun’un kardeşi Özge Kazan, ablasının cinayetin planlı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirterek, “Ablam uzun süredir boşanmaya çalışıyordu. Her seferinde uzaklaştırma kararı alıyordu. Katil, çocuklarını görmek istediği için ablama baskı yapmış. Ablam ise çocuklarını özlediği için uzaklaştırma kararını kaldırmamıştı” dedi.

Kardeşinin hayatını kaybetmesinin ardından Özge Kazan, “Zanlının en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.