DOLAR 32,3765 0.17%
EURO 35,0190 -0.21%
ALTIN 2.324,800,24
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Artemis Halı Son Teknoloji Ürünleriyle Domotex Fuarı’nda

Artemis Halı Son Teknoloji Ürünleriyle Domotex Fuarı’nda

Halı ve zemin kaplama sektörünün büyük buluşması DOMOTEX Turkey Fuarı, 14 Mayıs Cumartesi günü kapılarını ziyaretçilerine açacak. Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuarda Artemis Halı, birbirinden farklı 300’e yakın halı deseniyle 2.hol C170 nolu stantta yerini alacak. Türkiye’de halı üretiminin yüzde 90’ını karşılayan Gaziantep’te gerçekleşecek DOMOTEX Fuarı ile ilgili hedeflerini açıklayan Artemis Halı, Armis Yatak ve Etrofil İplik markalarını bünyesinde bulunduran ACME Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, “Gaziantep’te bulunan 30 bin metrekare kapalı, 10 bin metrekare açık olmak üzere toplam 40 bin metrekare alana sahip üretim tesisimizde katma değeri yüksek ürünler üreterek hem Türkiye’nin hem de bölgenin ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Artemis Halı olarak 1500’den fazla satış noktamızla halı sektöründe büyümeye devam ediyoruz” dedi.

ABONE OL
Mayıs 17, 2022 14:02
Artemis Halı Son Teknoloji Ürünleriyle Domotex Fuarı’nda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAİB) ve Gaziantep Halıcılar ve Dokumacılar Odası’nın (GHO) desteği ile düzenlenen DOMOTEX Turkey Fuarı, 14-17 Mayıs 2022 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Yerli ve yabancı birçok satın almacının buluşacağı fuarda Artemis Halı, 2.hol C170 nolu stantta yerini alıyor.

DOMOTEX Turkey Fuarı ile ilgili hedeflerini açıklayan Artemis Halı, Armis Yatak ve Etrofil İplik markalarını bünyesinde bulunduran ACME Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, “Türkiye’de halı sektörünün merkezi konumunda olan Gaziantep, hem üretim hem de ihracat ayağında önemli bir paya sahip. Artemis Halı olarak bizler de Gaziantep’te temellerimizi atarak 10 yılı aşkın süredir sektörde faaliyet gösteriyoruz. Son teknoloji kullanarak ürettiğimiz ürünler ile sektörde öne çıkan bir başarıya imza attık” dedi.

Batallı, sözlerine şöyle devam etti: “Üretimimizde kullandığımız son teknoloji dokuma tekniği ile tozlanmayı yüzde 74 oranında azalttık. 2012 yılından bu güne yenilikçi bakış açımız ve tasarım gücümüzle zamansız halı koleksiyonları üretiyoruz. Her yıl özel olarak tasarladığımız koleksiyonlarımızda dünya trendlerini takip ediyoruz. Artemis’den ilham alarak yarattığımız Artemis Halı markamızın güzelliğini her yere sermeyi hedefliyoruz. Her biri farklı renklerde ve tarzda tasarlanan ürünlerimizle bu yıl da en çok tercih edilen halı markası olmaya, dokunduğumuz her yeri güzelleştirmeye devam edeceğiz. 2022 yılının ilk çeyreğinde yüzde 50’ye yakın büyüme kaydettik. 40 bin metrekarelik üretim tesisimiz, 2 milyon metrekareye yakın üretim hacmimiz, 1500’den fazla satış noktamızla, Türkiye genelinde 2 binden fazla kişiye istihdam sağlayarak, katma değeri yüksek ürünlerimizi müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.