DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bakan Güler Kahramanmaraş’ta Vali Ünlüer’i Ziyaret Etti

Bakan Güler Kahramanmaraş’ta Vali Ünlüer’i Ziyaret Etti

ABONE OL
Mart 20, 2024 22:03
Bakan Güler Kahramanmaraş’ta Vali Ünlüer’i Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakan Güler Valilik Şeref Defteri’ni İmzaladı

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’i ziyaret eden Bakan Güler, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Daha sonra Uzun Çarşı’da vatandaşlarla konuşan ve burada AK Parti’nin seçim standını ziyaret eden Bakan Güler, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Kahramanmaraş’ta TUSAŞ Tesisinin Gençlere Etkisi

Bakan Güler, Kahramanmaraş’ta açılan TUSAŞ tesisinin gençlerin ufkunu açacağını ve yeni neslin gelişimine olumlu etkileri olacağını belirterek, gelecekteki astronotlardan birinin de Kahramanmaraş’tan çıkmasını temenni etti.

Terörle Mücadelede Türkiye’nin Durumu

Bakan Güler, terörün Türkiye’nin başının belası olduğunu dile getirerek, ülkenin hızlı büyümesinden rahatsızlık duyan bazı kesimlerin terör örgütlerini kullandığını vurguladı. Güler, PKK’yla 40 yıldır mücadele ettiklerini ve Irak yönetiminin terör örgütü olarak tanımasının sevindirici olduğunu belirtti.

Kalkınma Yolu Projesi

Bakan Güler, Türkiye’nin gelecekteki önemli işlerinden biri olan Kalkınma Yolu projesine değindi. Bu proje kapsamında Türk şirketlerinin tercihli olarak iş yapacağını belirten Güler, Çin’den gelen malların 8 yol ve demiryolu üzerinden Avrupa’ya taşınacağını açıkladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.