DOLAR 32,2133 -0.11%
EURO 34,7247 -0.25%
ALTIN 2.446,270,59
BITCOIN 1970355-1,83%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adaylarının Konuşmalarından Öne Çıkanlar
  • Günün Manşeti
  • Spor
  • Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adaylarının Konuşmalarından Öne Çıkanlar

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adaylarının Konuşmalarından Öne Çıkanlar

ABONE OL
Nisan 27, 2024 17:22
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan Adaylarının Konuşmalarından Öne Çıkanlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sevil Becan: Birlik Mesajı ve Danışma Platformu

Sevil Becan, Yüksek Divan Kurulu’nun birlik ve dayanışma platformu olacağını vurgulayarak, üyelerin ilgi ve uzmanlık alanlarına göre ihtisas komisyonları sistemi oluşturmayı planladıklarını belirtti. Kurumsallaşma çalışmalarının hızlanarak devam edeceğini ifade eden Becan, YDK’nın barış içinde çalışacağını ve Fenerbahçe’nin gücünü birlikte kutlamayı hedeflediklerini söyledi.

Nihat Tokat: Destek ve Projeler

Nihat Tokat, YDK üyelerinden destek isteyerek genç bir ekiple çalışacaklarını belirtti. Kulübün tutulmadığı, tutulduğu bir takım olduğunu vurgulayan Tokat, sosyal faaliyetleri arttırmak için atölye, resim kursları gibi projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi. Ayrıca genel kurulların daha sık yapılması için çalışmalar yapacaklarını açıkladı.

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe’ye Hizmet ve Tecrübe

Şekip Mosturoğlu, uzun yıllar asbaşkanlık yaptığı kulüpte farklı bir heyecan yaşadığını ifade etti. Kulüp üyelerine hitap ederken, Fenerbahçe’ye hizmet etmek için enerjisinin ve hevesinin her zaman olduğunu belirtti. Tecrübeleriyle Yüksek Divan Kurulu’na liderlik etme arzusuyla aday olduğunu vurgulayan Mosturoğlu, kulüpçülüğün önemine ve Fenerbahçe’nin büyüklüğüne vurgu yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.