DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2149800-0,41%
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

20:22

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sevklerini Açıkladı
  • Günün Manşeti
  • Spor
  • Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sevklerini Açıkladı

Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sevklerini Açıkladı

ABONE OL
Nisan 2, 2024 17:08
Futbol Disiplin Kurulu, Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı Sevklerini Açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’ye Oyuncu Cezaları

Fenerbahçe’nin Nijeryalı futbolcusu Bright Osayi Samuel, İrfan Can Eğribayat ve Jaydon Oosterwolde saha olaylarıyla ilgili olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Bu durumda, cezaları açıklanmazsa, 3 Nisan’daki Adana Demirspor maçında oynama hakları bulunuyor.

Oyuncuların Alabileceği Cezalar

Futbol Disiplin Talimatı’na göre, İrfan Can Eğribayat ve Jaydon Oosterwolde 1 ila 3 maç arasında ceza alabilir. Ancak, aynı zamanda 45. maddeden de sevk edildikleri için toplamda 3 ila 5 maç daha ceza alma ihtimalleri bulunuyor. Bright Osayi Samuel ise sadece 45. maddeden sevk edildiği için 3 ila 5 maç arasında ceza alabilir.

Trabzonspor’da Disiplin Kararları

Trabzonspor kulübünde ise sarı-lacivertli kulübün görevlileri Kürşat Çiftlik ve Okan Özkan, aynı müsabakadaki kavgaları nedeniyle disipline verildi. Ayrıca, Trabzonspor’un antrenörü Egemen Korkmaz da müsabakadaki kavgası sebebiyle disipline sevk edildi.

Sevk Edilenlerin Durumu

Fenerbahçe A.Ş. Kulübü’nden Bright Osayi Samuel, Jayden Quinn Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, aynı müsabakadaki farklı olaylar sebebiyle PFDK’ya sevk edildi. Bunun yanı sıra, Fenerbahçe A.Ş. Kulübü’nden Kürşat Çiftlik ve Okan Özkan da kavgaları sebebiyle disipline sevk edildi.

Disiplin Talimatı’nda yer alan 36 ve 45. maddeler, oyuncuların ve kulüp görevlilerinin ceza durumlarını belirlemekte önemli rol oynamaktadır. Bu maddelerin doğrultusunda, futbol camiasında disiplini sağlamak ve olası olayları önlemek amaçlanmaktadır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r