DOLAR 32,3344 0.25%
EURO 35,0517 -0.24%
ALTIN 2.283,910,29
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

GEBZE CENTER YENİLENEN VE YENİ EKLENEN MARKALARIYLA BÜYÜYOR…

GEBZE CENTER YENİLENEN VE YENİ EKLENEN MARKALARIYLA BÜYÜYOR…

Gebze ve bölge halkı için kıymetli bir yaşam merkezi olan Gebze Center AVM, 2022 yılına marka karmasına kattığı yeni mağazaları ile büyümesine devam ediyor. 2022 yılında üç yeni markayı ziyaretçileri ile buluşturan Gebze Center AVM’de üç mağaza da tamamen yenilendi.

ABONE OL
Nisan 22, 2022 11:40
GEBZE CENTER YENİLENEN VE YENİ EKLENEN MARKALARIYLA BÜYÜYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan Gebze Center AVM, ziyaretçilerini yenilenen ve yeni açılan mağazaları ile karşılıyor.

2022 yılına yeni markalarla giren Gebze Center AVM marka karmasına, LC Waikiki’nin iç giyim, pijama, ev giyim ürünleri ve ev dekorasyonu ürünlerini bir arada sunduğu LCW Dream&Home’u, otel ekipmanları sektöründe uzmanlaşarak 50 binden fazla ürün çeşidini müşteriler ile buluşturan Gallery Crystal’i ve sektörde ”Kahvenin Merkezi” olmayı hedef haline getirmiş Greenwich Coffee’yi ekledi.

Yakın zamanda ev tekstili ve ev dekorasyonu alanında faaliyet gösteren Madame Coco’yu ve dünyada yenilenmiş telefon kavramını Türkiye’ye taşıyan EasyCep’i bünyesine katmaya hazırlanan Gebze Center AVM, ziyaretçilerini bayram alışverişinde yeni markalarıyla karşılayacak.

Gebze Center AVM’de faaliyet gösteren Mad Parfumeur, Rossmann ve Jolly Tur ise bu yıl itibarıyla mağazalarını yenileyerek, yepyeni yüzleri ve daha geniş alanlarıyla Gebzelileri ağırlamaya başladı.

Geçen yıl dokuz yeni markayı bünyesine eklemişti…

Gebze Center 2021 yılında; nefis dürümler yapan Dürümle’yi, meşhur Bursa İskender’i, kadın giyim modasının öncüsü Aker’i, “smart casual” yaklaşımının Türkiye erkek giyim kategorisindeki öncüsü Avva’yı, yerli üretimi ve özel tasarımlarıyla öne çıkan Küppeli’yi, ayakkabı modasının en çok tercih edilen markalarından biri olan Greyder’i, tüketicilerin günlük gıda dışı ihtiyaçlarını karşılayan Tedi’yi, herkes tarafından ulaşılabilen kaliteli teknoloji ürünleri satan MI Store’u ve ev yaşam ürünleri markası Evidea’yı çatısı altında toplamıştı.

Güvenli ve doğa dostu bir alışveriş…

Kampanyaları yanında uyguladığı hijyen kuralları ile güvenli ve keyifli alışveriş deneyimi sunan Gebze Center AVM, sorumlu marka anlayışı ile çevreci uygulamaları hayata geçiriyor. Daha temiz bir çevre ve sürdürülebilir bir dünya için faaliyetlerini sürdüren AVM, 2019 yılında Sıfır Atık Yönetim Sistemini kurarak T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen Sıfır Atık Belgesi ve Atık Getirme Merkezi Belgesi’ni almaya da hak kazanmıştı. Gebze Center AVM, uygulamaya aldığı TSE – COVID-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı kapsamında güvenli hizmet belgesi almıştı. TSE yetkilileri tarafından yeniden denetlenmesi sonrasında bütün hijyen önlemlerinin alındığı ve eksiksiz uygulandığı tespit edildi. Kocaeli ilinde belgeyi alan ilk AVM olan Gebze Center, bu denetim sonrasında belgesini ilk yenileyen AVM oldu.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yönetim şirketi Fiba Commercial Properties (Fiba CP) yönetiminde faaliyetlerini sürdüren Gebze Center AVM hakkında ayrıntılı bilgi için www.gebzecenter.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.