DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmamoğlu, Beşiktaş ve Bayrampaşa’da İlçe Turu Yaptı

İmamoğlu, Beşiktaş ve Bayrampaşa’da İlçe Turu Yaptı

ABONE OL
Mart 22, 2024 22:04
İmamoğlu, Beşiktaş ve Bayrampaşa’da İlçe Turu Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş ve Bayrampaşa’da Vatandaşlarla Buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Nispetiye Caddesi’nde, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile bir araya geldi ve seçim otobüsüyle ilçe turu yaptı. Beşiktaş’tan Bayrampaşa’ya geçen İmamoğlu, CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu ile buluştu ve ilçe turunu Yıldırım Mahallesi’ndeki halk buluşmasıyla noktaladı.

İmamoğlu, Halka Hitap Ederken İstanbul İttifakı’na Vurgu Yaptı

Coşkulu kalabalığa seslenen İmamoğlu, “Bu ittifak, İstanbul ittifakı. Bu ittifak, halkın ittifakı. Partiler ötesi bir ittifak. İstanbul’un hakkını savunan bir ittifak. Onun için sizi yürekten kutluyorum. Bu yolculuğa beraber çıktık. Gerçekten aklın yolunu hep beraber bulacağız ve İstanbul’un muhafızlığına devam edeceğiz” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Seçimde İki Seçenek Arasında Karşılaştırma Yapan İmamoğlu’nun İfadeleri

İmamoğlu, seçimde iki seçenek olduğunu belirterek, “Bir tanesi, ya ‘tam gaz geri’ diyenler kazanacak ya da ‘tam yol ileri’ diyenler kazanacak. Çünkü ‘Tam gaz geri’ diyenler, İstanbul’u 2019 öncesine geri döndürmek istiyorlar” dedi. İmamoğlu, metro inşaatları ve belediyecilik anlayışı üzerinden yaptığı eleştirilerle farklarını ortaya koydu.

İstanbullulara Seslenen İmamoğlu’nun Net Mesajları

İmamoğlu, “Bu millet, israf ve ihanet dönemine geri dönmeye heves eden o bir avuç insana, bu millet oy, moy vermez. Bu millet, kapıyı gösterir. Biz 31 Mart’ta ne yapacağız? İsrafı, ihaneti, kumpası, yalanı, bütün bu işlerini, hepsini, Allah’ın izniyle, milletin gücüyle tarihe gömeceğiz” diyerek net bir mesaj verdi.

İstikrar ve Birlik Vurgusu Yapan İmamoğlu’nun Çağrısı

İmamoğlu, birlik ve istikrar vurgusu yaparak, “İstanbul seçimini, kendilerine verilmiş bir onay kabul edecekler. Yaptıklarının doğru olduğunu düşünecekler. İşçileri yine umursamayacaklar. Bizim canım abilerimizi, ablalarımızı, amcalarımızı, teyzelerimizi, milletine emek verip çalışmış emeklilere nasıl bir muamele yaptıklarını görüyorsunuz değil mi?” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun halka seslendiği bu konuşma, İstanbul seçimlerindeki iddialı ve kararlı duruşunu bir kez daha ortaya koydu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.