DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22390783,02%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP Yerel Seçim Beyannamesi Kampı Kızılcahamam’da Düzenlenecek

MHP Yerel Seçim Beyannamesi Kampı Kızılcahamam’da Düzenlenecek

ABONE OL
Mayıs 12, 2024 22:05
MHP Yerel Seçim Beyannamesi Kampı Kızılcahamam’da Düzenlenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP, Belediye Başkanlarını Kızılcahamam’da Topluyor

MHP, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından 17-19 Mayıs tarihlerinde belediye başkanlarının katılımıyla Kızılcahamam’da kamp düzenlemeye hazırlanıyor. Kampta, “Üretken Belediyecilik” adıyla hazırlanan seçim beyannamesi çerçevesinde çeşitli konular ele alınacak.

Şehircilik Anlayışı ve Doğal Afetlere Karşı Belediyelerin Rolü

MHP’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında düzenlenecek kampa 218 MHP’li belediye başkanı katılacak. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, kampta “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” adıyla çeşitli başlıkların ele alınacağını belirtti.

Mali Disiplin ve Şehircilik Anlayışı Ön Planda

Sadir Durmaz, kampta belediyelerin mali durumu, bütçe yönetimi, şehircilik anlayışı, doğal afetlere karşı belediyelerin yapması gerekenler gibi konuların yanı sıra stratejik iletişim ve yönetim modeli, kentsel dönüşüm gibi başlıkların da ele alınacağını açıkladı.

Durmaz, MHP belediyelerinin “üretken belediyecilik” anlayışıyla hizmet edeceklerini vurgulayarak, seçim kampanyası döneminde verilen sözleri tutmanın önemine değindi. Kampta akademisyenlerin sunum yapacağı ve belediye başkanlarının fikir alışverişinde bulunacağı belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.