DOLAR 32,2744 0.05%
EURO 34,9198 0.26%
ALTIN 2.398,480,24
BITCOIN %
İstanbul
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Apple’ın Artırılmış Gerçeklik Başlığı Vision Pro Çin Piyasasına Giriş Yapıyor

Apple’ın Artırılmış Gerçeklik Başlığı Vision Pro Çin Piyasasına Giriş Yapıyor

ABONE OL
Şubat 9, 2024 11:07
Apple’ın Artırılmış Gerçeklik Başlığı Vision Pro Çin Piyasasına Giriş Yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple’ın Vision Pro Başlığı Çin’de Satışa Sunuluyor

Apple, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü son ürünü olan artırılmış gerçeklik başlığı Vision Pro’yu şimdi de Çin’de satışa sunmaya hazırlanıyor. Şirketin tedarik zincirine yakın kaynaklara göre cihazın Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı’nda kayıt süreci neredeyse tamamlandı ve en geç nisan veya mayıs aylarında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Apple’ın Karşılaştığı Sorunlar

Ancak, Apple’ın bu ülkede artırılmış gerçeklik donanımını piyasaya sürmesi pek de sorunsuz gerçekleşecek gibi görünmüyor. Çinli teknoloji devi Huawei, “Vision Pro” ticari markasına sahip. Şirket, 28 Kasım 2021’den 27 Kasım 2031’e kadar uzanan özel haklarla 2019’dan beri bu markayı kullanıyor. Huawei’nin koruması, LCD TV’lerden radyo ekipmanlarına, akıllı gözlüklere ve hatta sanal gerçeklik cihazlarına kadar geniş bir ürün yelpazesini kapsıyor.

Apple’ın Seçenekleri

Bu durum, Apple’ın Vision Pro başlığının Çin yargısında Huawei’nin haklarını ihlal edebileceği anlamına geliyor. Apple, Huawei ile müzakerelere gidebilir ve sorunu çözebilir veya ülkede farklı bir isimle cihazı satışa sunmak zorunda kalabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.