DOLAR 32,5646 0.19%
EURO 34,9910 0.39%
ALTIN 2.439,760,06
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Arsenal-Bayern Münih Maçında Tartışmalı Penaltı Kararları

Arsenal-Bayern Münih Maçında Tartışmalı Penaltı Kararları

ABONE OL
Nisan 10, 2024 17:08
Arsenal-Bayern Münih Maçında Tartışmalı Penaltı Kararları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bayern Münih Teknik Direktörü Tuchel’den Hakeme Tepki

Arsenal ile Bayern Münih arasında oynanan maçta, verilmeyen iki tartışmalı penaltı kararı her iki tarafı da hayal kırıklığına uğrattı. Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel, maç sonunda hakeme tepki gösterdi.

Gabriel’in Elle Tutması Tartışma Yarattı

Karşılaşmanın 66. dakikasında, Arsenal kalecisi David Raya’nın kale vuruşunu Gabriel’e doğru oynadı ve savunma oyuncusu Gabriel topu eliyle tuttu. Brezilyalı futbolcu topu tekrar yere koyduktan sonra oyunu başlattı. Ancak hakem Glenn Nyberg, penaltı kararı vermeyerek oyunu devam ettirdi.

Tuchel’in Tepkisi

Tuchel, “Gabriel topu elle tuttuğu için penaltıyı vermeyerek büyük bir hata yaptı. Bu korkunç bir açıklama. Çocuk hatası, yetişkin hatası. Kendimizi kızgın hissediyoruz çünkü bu bizim aleyhimize verilmiş büyük bir karar.” şeklinde konuştu.

Yorumcuların ve Oyuncuların Görüşleri

TNT Sports maç sonrası olayı analiz etti. Yorumcu Rio Ferdinand, penaltının verilmemesine şaşırdığını belirtirken, Martin Keown olayın kesinlikle savunulamaz olduğunu vurguladı.

Harry Kane ve Arsenal’in Beklentileri

Bayern’in İngiliz forveti Harry Kane, penaltı kararına net bir şekilde karşı çıkarak pozisyonun penaltı olduğunu savundu. Maçın ilerleyen dakikalarında, Arsenal’ın da penaltı beklentisi devam etti.

Mikel Arteta’nın Değerlendirmesi

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, penaltı kararlarıyla ilgili olarak, “Karar verildi, bunu değiştiremeyiz. Eğer penaltı olduğuna inanıyorsa, kesinlikle öyledir.” ifadelerini kullandı ve takımının gelişimine olan inancını dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.