DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
16°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş, Milli Arada Karadağ’ın Buducnost Takımını 5-1 Mağlup Etti
  • Günün Manşeti
  • Spor
  • Beşiktaş, Milli Arada Karadağ’ın Buducnost Takımını 5-1 Mağlup Etti

Beşiktaş, Milli Arada Karadağ’ın Buducnost Takımını 5-1 Mağlup Etti

ABONE OL
Mart 24, 2024 17:09
Beşiktaş, Milli Arada Karadağ’ın Buducnost Takımını 5-1 Mağlup Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, Hazırlık Maçında Net Bir Galibiyet Aldı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in verdiği milli ara fırsatını iyi değerlendirdi. Siyah-beyazlı ekip, Karadağ’ın Buducnost takımıyla oynadığı hazırlık maçını 5-1 gibi net bir skorla kazandı.

Maçta Oynayan ve Golü Atan Oyuncular

Beşiktaş, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan maça Ersin Destanoğlu, Jonas Svensson, Tayyip Talha Sanuç, Emrecan Uzunhan, Serkan Emrecan Terzi, Demir Ege Tıknaz, Gedson Fernandes, Rachid Ghezzal, Jackson Muleka, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar 11’i ile çıktı. Gedson Fernandes, Umut Meraş, Rachid Ghezzal, Vincent Aboubakar ve Joe Worrall attıkları gollerle galibiyette büyük rol oynadılar. Konuk ekibin tek golünü ise Ivanovic kaydetti.

Yedekler ve Kenardan İzleyenler

Beşiktaş’ın Utku Yuvakuran, Göktuğ Baytekin, Onur Bulut, Ante Rebic, Joe Worrall, Necip Uysal ve Umut Meraş ise maça yedek olarak başladılar. Semih Kılıçsoy ise kenardan maçı izledi.

Diğer Oyuncular ve Durumlar

Maçta dinlendirilen Omar Colley ile izin verilen Arthur Masuaku forma giymezken, Al-Musrati ve Salih Uçan bireysel olarak çalıştılar. Ayrıca, Daniel Amartey’in pazartesi günü takımla çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.