DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Mitinginde Halka Seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Mitinginde Halka Seslendi

ABONE OL
Mart 23, 2024 22:03
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Mitinginde Halka Seslendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erdoğan, Rusya’ya Taziye Dileklerini İletti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’daki “Büyük Ankara Mitingi”nde halka seslendi. Erdoğan, Moskova’daki terör saldırısını kınayarak, Rusya’ya taziye dileklerini ilettiklerini belirtti.

Ankara’ya Teşekkür ve Seçim Mesajı

Erdoğan, Ankara’ya teşekkür ederek, 31 Mart seçimlerinde destek beklediklerini vurguladı. Ankara’nın milli irade bayrağını dalgalandırdığını ve gelecekte de bu desteği beklediklerini söyledi.

Ankara’nın Önemi ve Geleceği

Erdoğan, Ankara’nın mazlumların umudu olmaya devam edeceğini belirtti. Başkentin tarihine vurgu yaparak, Ankara’nın gelişimine ve önemine dikkat çekti. Ankara’nın geleceği için hizmetlerin önemine değindi.

CHP ve Seçim İttifaklarına Eleştiri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’yi eleştirerek, partinin tutumunu endişe verici bulduğunu belirtti. Seçim ittifakları ve CHP’nin politikalarına yönelik sert eleştirilerde bulundu. Ankara seçmenine seslenerek, AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na destek çağrısı yaptı.

Ankara’ya Yapılan Yatırımlar

Erdoğan, son 21 yılda Ankara’ya yapılan kamu yatırımlarını ve hizmetleri detaylı bir şekilde aktardı. Ulaşım, sağlık, eğitim, sanayi, kültür, ve diğer alanlarda gerçekleştirilen yatırımların önemine vurgu yaptı. Ankara’nın geleceği için planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.