DOLAR 32,2631 0.02%
EURO 34,7062 -0.06%
ALTIN 2.399,950,00
BITCOIN 2009917-2,16%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Olağanüstü Genel Kurul Açıklamaları
  • Günün Manşeti
  • Spor
  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Olağanüstü Genel Kurul Açıklamaları

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Olağanüstü Genel Kurul Açıklamaları

ABONE OL
Nisan 3, 2024 17:08
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Olağanüstü Genel Kurul Açıklamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Koç’un Önemli Mesajları

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün tarihi olağanüstü genel kurul toplantısında konuştu. Koç, Türkiye’nin en büyük ailesi olarak nitelendirdiği Fenerbahçe taraftarına teşekkürlerini ileterek, camianın karşılaştığı adaletsizliklere ve saldırılara isyan etti.

Adaletsizliklere ve Haksızlıklara Tepki

Ali Koç, son yaşanan olaylara ve şampiyonlukların gasp edilmesine tepki göstererek, Fenerbahçe’nin maruz kaldığı haksızlıklara dikkat çekti. Camianın uzun süredir sadece spor alanında değil, hukuki, sosyal ve ekonomik alanda büyük mücadele verdiğini vurguladı.

Trabzon’daki Olaylar ve Güvenlik Zafiyeti

Fenerbahçe Başkanı, Trabzon’da yaşanan olayları planlı ve organize bulduğunu belirterek, valilik ve emniyet müdürlüğünün gereken güvenliği sağlayamadığını ifade etti. Ayrıca Trabzon’da yaşanan güvenlik zafiyetinin ciddi bir konu olduğunu vurguladı.

Erden Timur’a Sert Eleştiriler

Ali Koç, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur’a yönelik sert sözler sarf ederek, yaşanan olaylar karşısında alınan tavırları eleştirdi. Timur’un Fenerbahçe’ye yönelik açıklamalarını terbiyesizce bulduğunu belirtti.

Fenerbahçe’nin Tarihine Vurgu

Ali Koç, Fenerbahçe’nin tarihine dikkat çekerek, kulübün köklü geçmişine vurgu yaptı. Adaletsizliklere karşı mücadele ederken tarihten ders alınması gerektiğini ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.