DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Peskov: Ukrayna’ya Silah Sevkiyatı Durumu Değiştirmeyecek

Peskov: Ukrayna’ya Silah Sevkiyatı Durumu Değiştirmeyecek

ABONE OL
Nisan 24, 2024 19:18
Peskov: Ukrayna’ya Silah Sevkiyatı Durumu Değiştirmeyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Peskov, Moskova’da Gazetecilere Açıklamalarda Bulundu

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sözcüsü Dmitry Peskov, başkent Moskova’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. ABD’nin Ukrayna’ya silah sevkiyatını değerlendiren Peskov, cephedeki durumun yeni silahların değiştirmeyeceğini belirtti.

Putin’in Görüşü Değişmedi

Peskov, Putin’in daha önce “Ukrayna’da güvenli bölgenin oluşturulması gerektiği” yönündeki açıklamalarının hala geçerli olduğunu vurguladı. Ukrayna’ya uzun menzilli füze sistemlerinin tedariki konusunda yorum yapmayacağını belirten Peskov, bu konunun Rusya Silahlı Kuvvetlerinin sorumluluğunda olduğunu ifade etti.

İngiltere’nin Savunma Harcamaları

Peskov, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak’ın savunma harcamalarını artıracağı yönündeki açıklamalarını da değerlendirdi. “Birçoğu, iç sorunları çözmek için Ukrayna’daki durumu kullanmaya çalışıyor” diyen Peskov, bu durumun yapay ve kasıtlı şekilde gerginleştirildiğini savundu.

Peskov, İngiltere’deki ekonomik zorlukların farkında olduklarını ve bu nedenle savunma harcamalarının artırılmasının ekonomik zorlukları kamufle etme çabası olduğunu ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

300x250r
300x250r